Werken als behandelaar binnen de revalidatie- en palliatieve Zorg?Word behandelaar bij Laurens, de grootste zorginstelling in Rotterdam!


Werken aan vernieuwende kwaliteitszorg voor ouderen


Als behandelaar bij Laurens in revalidatie- en palliatieve zorg werk je in een multidisciplinair team. Je wordt onderdeel van één van de grootste organisaties op het gebied van revalidatie- en palliatieve zorg en verzekert jezelf daarmee van een omgeving waarin veel kennis en expertise samenkomen. Met oog voor je cliënten en het team adviseer je in zorg en behandeling en draag je bij aan de ontwikkeling van een positieve werkcultuur op de locatie. 


Je werkt hier met de beste specialisten in het vakgebied. Dat maakt voor mij het verschil’

– Lotte, 40
Behandelaar bij Laurens
Als behandelaar sta je in contact met specialisten van het Erasmus MC, Ikazia en andere Rotterdamse ziekenhuizen, waardoor je de zorg in de keten kunt verbeteren en mee kunt werken aan de ontwikkeling van nieuwe zorgpaden met de ziekenhuizen.

Werken met specifieke doelgroepen

Behandelen van complexe patienten 

Samenwerken in een groot multidisciplinair team
Coördineren van werkzaamheden

Supervisie geven aan basisartsen/VS

Zelf je eigen koers bepalen

Beleid maken

Wat breng je mee?


Je bent een ervaren specialist ouderengeneeskunde met een gedegen vakinhoudelijke kennis en bij voorkeur een extra specialisme. Je bent collegiaal, je kunt goed coördineren en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is het belangrijk dat je vaardig bent in samenwerken binnen een grote, veelzijdige organisatie.


Uitstekende arbeidsvoorwaarden


Allereerst bieden wij jou een professionele werkomgeving waar je met andere professionals nauw samenwerkt aan kwaliteitszorg voor ouderen. Jij kiest zelf de werklocatie en de cliëntenpopulatie en je geeft vorm aan je eigen ontwikkeling en de richting waarin je jezelf wilt specialiseren. Daarnaast bieden wij jou:
Geen verplichte avond-, nacht- en weekenddiensten

Marktconform salaris

Telefoon en laptop

Mogelijkheid tot het volgen van en kaderopleiding
Vergoeding van je reiskosten

Werken dichtbij huis

Mogelijkheid voor onderzoek en ontwikkeling gestimuleerd door onze wetenschappelijke onderzoekscommissie

Flexibele werktijdenWerken bij Laurens brengt je meer


Zoek je een baan die breder is dan het verlenen van zorg? Dan zit je bij Laurens goed. Bij ons krijg je de kans om als behandelaar mee te denken over onze organisatie. De toekomst bepalen van hoe onze zorgverlening er over tien of twintig jaar uit moet zien. Een omgeving waar je van grote toegevoegde waarde bent en je kennis deelt met andere specialisten, academische ziekenhuizen en eerstelijns huisartsen.Laurens behandeldiensten is uniek


Laurens investeert in de ontwikkeling van de behandelaren. Momenteel is Laurens de grootste opleider die aangesloten is bij het LUMC! Er zijn dus volop mogelijkheden om jezelf te blijven verdiepen in jouw expertisegebied. Daarnaast zijn de behandeldiensten verankerd in de professionele structuur van Laurens. Wij hebben een professionele adviesraad (PAR) en een eerste geneeskundige die verantwoordelijk is voor het medisch beleid binnen de verpleeghuiszorg.

Laurens behandeldiensten innoveert


Laurens stimuleert innovatie door intensief samen te werken met de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Daarnaast hebben wij het (regionaal) expertiseteam Moeilijk en Onbegrepen Gedrag (MOG). Verder zijn er binnen Laurens 13 vakgroepen en vier leerhuizen met als doel om hoogwaardige kwaliteit te blijven leveren. Werken met de beste behandelaren

Bij Laurens werk je samen met een groot aantal collega's uit je eigen vakgebied. Samen bereik je het beste resultaat voor de klant. Dat is ons dagelijkse doel. Een omgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. 

Wil jij ons komen versterken? Kijk dan naar onze vacatures op.
Volg ons op


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Disclaimer  |

 Algemene voorwaarde   |

Privacy- en cookieverklaring

Stichting Laurens | www.laurens.nl