Vacatures Flexzorg

De één redt het zelf, de ander met hulp van buitenaf. Laurens geeft u de juiste zorg en ondersteuning aan huis. Wij zijn iedere dag van de week 24 uur per dag bereikbaar om zorg in te zetten voor een korte of langere periode. Het inzetten van zorg is afhankelijk van de zorgvraag en indicatie.


Volg ons op


Disclaimer | Algemene voorwaarde | Privacy- en cookieverklaring


Stichting Laurens | www.laurens.nl

Vacatures Flexzorg


De één redt het zelf, de ander met hulp van buitenaf. Laurens geeft u de juiste zorg en ondersteuning aan huis. Wij zijn iedere dag van de week 24 uur per dag bereikbaar om zorg in te zetten voor een korte of langere periode. Het inzetten van zorg is afhankelijk van de zorgvraag en indicatie. Theresia Wiebers

Flexibel personeel is voor onze organisatie net zo belangrijk als ons vast personeel. Ik krijg veel energie van de verschillende leuke kandidaten die ik binnen Laurens Flexzorg mag plaatsen.

Melek Ozen

Bij Laurens staat het welzijn van de cliënt centraal. Maar het werkplezier van de medewerker is net zo belangrijk. Het is belangrijk wat jij wilt en wanneer jij het beste tot jouw recht komt. Ligt jouw hart bij de zorg en wil jij jouw steentje bijdragen aan de kwaliteit hiervan? Voel je vrij om contact met mij op te nemen!


Volg ons opWat kunnen wij voor u betekenen?

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Disclaimer | Algemene voorwaarde | Privacy- en cookieverklaring


Stichting Laurens | www.laurens.nl