Vacatures Verpleeghuiszorg

De één redt het zelf, de ander met hulp van buitenaf. Laurens geeft u de juiste zorg en ondersteuning aan huis. Wij zijn iedere dag van de week 24 uur per dag bereikbaar om zorg in te zetten voor een korte of langere periode. Het inzetten van zorg is afhankelijk van de zorgvraag en indicatie.Volg ons op


Disclaimer | Algemene voorwaarde | Privacy- en cookieverklaring


Stichting Laurens | www.laurens.nl

Vacatures Verpleeghuiszorg


De één redt het zelf, de ander met hulp van buitenaf. Laurens geeft u de juiste zorg en ondersteuning aan huis. Wij zijn iedere dag van de week 24 uur per dag bereikbaar om zorg in te zetten voor een korte of langere periode. Het inzetten van zorg is afhankelijk van de zorgvraag en indicatie.


Veronique van OpstalAls HR Specialist Recruitment ben ik dagelijks bezig met nieuwe en huidige medewerkers. Een tevreden medewerker zorgt voor een tevreden bewoner en dat is wat werken bij Laurens voor mij betekent. Een glimlach op het gezicht van iedereen.  Zorgen moet je doen, niet maken!

Sandra Latuheru
Ik werk al jaren bij Laurens met het meest gemotiveerde personeel uit de zorg. Het is mijn taak als recruiter om de meest geschikte kandidaten met passie voor het vak te werven, die voor onze cliënten met liefde en met respect gaan zorgen. Dit  geeft mij als Recruiter veel voldoening en maakt mijn vak zo mooi.


Jacqueline Oliveira

Laurens is voor mij een organisatie met grote diversiteit. Je krijgt de mogelijkheid tot het ontwikkelen van jouw talenten en we denken graag met jou mee. 

Volg ons opWat kunnen wij voor u betekenen?

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Disclaimer | Algemene voorwaarde | Privacy- en cookieverklarig


Stichting Laurens | www.laurens.nl