Behandeldiensten


De behandeldienst bestaat uit medisch specialisten, elk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg op zijn of haar vakgebied.

 

 

 

Zoek hier jouw vacature


Behandeldiensten

De behandeldienst bestaat uit medisch specialisten, elk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg op zijn of haar vakgebied.

Zoek hier jouw vacature

Uitgelichte functies

Uitgelichte functies

Bekijk de andere vakgebieden

Bekijk de andere vakgebieden


   Thuiszorg                           


Verpleeghuiszorg           

 

Flexpool                            
 

 

Behandeldiensten           


Leerling                              
 


Facilitair                            


Ondersteuning                 
   en staf
      
           
               
 

Medische vacatures

Ben je op zoek naar medische vacatures in de zorg? Dan je bij Laurens aan het juiste adres. Met bijna 6.000 betrokken zorgprofessionals zorgen wij iedere dag voor duizenden ouderen in Rotterdam en omgeving. De zorg die wij bieden betekent veel voor kwetsbare mensen, en dat is precies wat ons werk zo bijzonder maakt.

Onze behandeldiensten bestaan uit medische specialisten die ieder voor zich verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de zorg op zijn/haar vakgebied. Bekijk de nieuwste vacatures in de zorg op onze 'werken bij'-pagina. Verschillende functies waar wij momenteel vacatures in beschikbaar hebben, zijn onder meer:

  • Basisarts
  • Specialist ouderengeneeskunde
  • Verpleegkundig specialist
  • GZ psycholoog
  • Ergotherapeut
  • Logopedist
  • Fysiotherapeut

Wat doet een medisch specialist?

Welke werkzaamheden voert een medisch specialist uit? Om een antwoord te geven op deze vraag, is het goed om te weten wat er onder een medisch specialist wordt verstaan. Een medische specialist is de verzamelnaam voor verschillende beroepen als gespecialiseerd arts. Medische specialisten zijn onder te verdelen in verschillende groepen. Zo zijn er medische specialisten die werkzaam zijn in revalidatiezorg of in de thuiszorg, maar zijn er ook medische specialisten die werkzaam zijn in een verpleeghuis of als huisarts.

Ondanks dat er verschillende medische specialisten zijn met verschillende kenmerken, hebben medische specialisten bij Laurens een gemeenschappelijke deler: zorgen dat mensen zo prettig mogelijk ouder kunnen worden, herstellen van een ernstige ziekte of leven met een blijvende beperking. 

Hoeveel verdient een medische specialist?

Nu je weet welke beroepen onder de noemer 'medisch specialist' vallen, is het begrijpelijk dat een eenduidig antwoord op de vraag: 'hoeveel verdient een medisch specialist?' lastig te geven is. Het salaris is namelijk sterk afhankelijk van het het specialisme dat de medisch specialist gekozen heeft. Om erachter te komen wat een medisch specialist ongeveer verdient, is het raadzaam om de medische sector te analyseren waarin je werkzaam bent of wilt worden.

Werken als medisch specialist?

Wil je aan de slag als medisch specialist in de intramurale of extramurale zorg? Dan zit je bij Laurens helemaal op je plek. Start jouw nieuwe uitdaging bij ons en ontdek dat geen dag hetzelfde is. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens.

Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze cliënten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

Bekijk de medische vacatures bij Laurens en vind de baan waar jij naar op zoek bent. Is verpleeghuiszorg, revalidatie of thuiszorg echt iets voor jou? Of zoek je vacatures als fulltime of parttime professional? Dan is Laurens de organisatie die je zoekt voor het vinden van jouw nieuwe baan.

Voor inhoudelijke vragen over de vacatures kun je contact opnemen met de desbetreffende recruiter die onderaan de vacature vermeld staat. Solliciteren kan eenvoudig via de button onder de vacatures.

 LinkedIn   Facebook   Instagram

Contact    |    FAQ    |    Privacy