Facilitair


Onder het Facilitair Bedrijf & Vastgoed vallen bijvoorbeeld functies in de huishouding, eten & drinken, receptie & ontvangst en technisch beheer.

 

 

 

Zoek hier jouw vacature


Facilitair

Onder het Facilitair Bedrijf & Vastgoed vallen bijvoorbeeld functies in de huishouding, eten & drinken, receptie & ontvangst en technisch beheer.

Zoek hier jouw vacature

Uitgelichte functies

Uitgelichte functies

Bekijk de andere vakgebieden

Bekijk de andere vakgebieden
 


   Thuiszorg                           


Verpleeghuiszorg           

 

Flexpool                            
 

 

Behandeldiensten           


Leerling                              
 


Facilitair                            


Ondersteuning                 
   en staf
      
           
               
 

Facilitair medewerker in de zorg

Ben je op zoek naar een toffe afwisselende baan als facilitair medewerker in de zorg? Bekijk dan één van onze vele vacatures voor deze functie. Bij Laurens ben je aan het juiste adres. Wij zijn op zoek naar nieuwe facilitair medewerkers voor verschillende zorglocaties van Laurens in de omgeving van Rotterdam. Hier werk je samen met 6.000 andere toppers om kwetsbare mensen te helpen, ondersteunen en blij te maken. Hierin speelt een facilitair manager/medewerker een zeer belangrijke rol. Een uitdagende baan dus! Ontdek snel welke vacature bij één van onze locaties bij jou past!

Vacature facilitair medewerker

Vacature alert! Laurens biedt nieuwe vacatures aan met verschillende werkzaamheden binnen haar facilitaire dienstverlening. Er zijn vacatures voor parttime en fulltime werkweken, en voor verschillende functies met uitdagende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Hiernaast zijn er altijd mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Vacatures die op dit moment beschikbaar zijn, zijn onder andere gastheer/gastvrouw, medewerker services en kok.

Werkzaamheden facilitair medewerker zorg

Als facilitair medewerker in de zorg heb je een uitdagende functie. In deze dienstverlenende functie heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat werken met de leukste collega's en krijgt uitdagende, afwisselende en leuke taken om uit te voeren. Want vooral in de zorg is het belangrijk dat alles er spik en span uitziet, goed verzorgd is en tot in de puntjes voorbereid en geregeld is.

Hiernaast geeft het werken in een zorginstelling een voldaan gevoel, doordat je omgaat met de liefste mensen op onze locaties in de regio Rotterdam en ze een mooie dag bezorgt. Werken in de zorg is dankbaar werk en een ervaring die je een voldaan gevoel zal geven. Je staat ervan versteld hoeveel liefde je terugkrijgt van onze bewoners. De cliënten in onze zorglocaties kunnen iedere dag met een gerust hart vertrouwen op onze zorg. Jij kan het verschil maken voor deze kwetsbare mensen!

Onder het Facilitair Bedrijf & Vastgoed van Laurens vallen verschillende uitdagende functies met werkzaamheden op het gebied van eten en drinken, schoonmaak en gebouwenbeheer:
 

  • huishoudelijke taken
  • maaltijden bereiden (catering en/of horeca werkzaamheden)
  • receptie en ontvangst
  • afdeling technische diensten beheren
  • gastheer of gastvrouw
  • schoonmaakwerkzaamheden
  • allround medewerker facilitaire dienst
  • voorraadbeheer
  • huismeester

Salaris facilitair medewerker zorg

Ondertussen ben je er achter gekomen welke beroepen en werkzaamheden je uit gaat voeren bij Laurens als facilitair medewerker. Ook weet je dat er een fijne werksfeer hangt met leuke collega's om je heen. Maar natuurlijk ben je erg nieuwsgierig naar de vraag ''Hoeveel ga ik eigenlijk verdienen?''.

Facilitaire medewerkers in de zorg bij Laurens krijgen een mooi en representatief salaris. Afhangend van werkervaring, opleiding, aantal uur per week etc., kan het salaris oplopen van 2276 tot 5219 euro bruto. Hiernaast ben je bij Laurens verzekerd van een goed en duidelijk CAO met verschillende leuke extra's.

Enthousiast geworden van een functie en wil je graag solliciteren bij Laurens? We horen het graag! Solliciteren gaat eenvoudig: klik op de functie die het beste bij jou past, lees alles nog eens goed door en klik op de rode solliciteren knop. Vul de gegevens in en solliciteer gemakkelijk en snel bij Laurens!

 

 LinkedIn   Facebook   Instagram

Contact    |    FAQ    |    Privacy