Flexpool


Werken waar en wanneer jij wilt!

 

 

 

Zoek hier jouw vacatureFlexpool


Werken waar en wanneer jij wilt!

Zoek hier jouw vacature

Uitgelichte functies

Uitgelichte functies

Bekijk de andere vakgebieden

Bekijk de andere vakgebieden


   Thuiszorg                           


Verpleeghuiszorg           

 

Flexpool                            
 

 

Behandeldiensten           


Leerling                              
 


Facilitair                            


Ondersteuning                 
   en staf
      
           
               
 

Flexpool zorg

 

Op zoek naar een erg leuke en afwisselende baan met veel vrijheid, flexibiliteit en uitdaging? Dan is de flexpool van Laurens precies waar jij naar op zoek bent. De flexpool van Laurens voor zorgprofessionals brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Zo bepaal je zelf (deels in overleg) wat je werktijden zijn, op welke dagen je wilt werken en op welke locaties. Ook kunnen we samen kijken op welke verschillende afdelingen jij van meerwaarde kan zijn! Zo kan jij op de manier die bij jou past, bij ons de beste zorg geven.

Wat is Flex?

In de flexpool van Laurens kan jij jezelf inplannen bij diensten die nog niet ingevuld zijn binnen Laurens. Je bepaalt dus zelf welke diensten je graag overneemt om de beste zorg te kunnen geven. Ideaal als je jouw werkzaamheden wilt combineren met je studie, hobby's, eventuele parttime baan of het huishouden. Als flexpool medewerker in de zorg kun je dus helemaal zelf bepalen wat je wanneer doet. Je hebt zelf de regie.

Je werkt in verschillende teams en je komt bij Laurens in aanraking met verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg. We bieden verpleeghuiszorg, revalidatie en herstelzorg, thuiszorg en palliatieve zorg. Je vergroot je kennis en vaardigheden en komt erachter welk soort zorg jou het meeste aanspreekt. Als je merkt dat je toch liever in vaste dienst wilt komen, is dit natuurlijk altijd bespreekbaar.

Flexpool verpleegkundige

Het is ook mogelijk om als flexpool verpleegkundige te komen werken binnen Laurens. Ook hierbij ben je flexibel inzetbaar op verschillende locaties en werk je zelden op een vaste afdeling. Wil je wel liever werken op een vaste afdeling, dan is dit uiteraard bespreekbaar. Als verpleegkundige weet jij precies wat je moet doen tijdens verschillende situaties en ben je de spil in de zorg voor de persoon die jij verpleegt.

Vacatures Flexpool zorg Laurens

Laurens heeft allerlei verschillende vacatures beschikbaar binnen de ouderenzorg. Zo hebben we onder meer een vacature voor Helpende Flex openstaan, waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn en de verzorging van cliënten. Je hebt een positieve interactie met de cliënten en stimuleert en helpt hen waar nodig met volledig persoonlijke aandacht.

Ben je in opleiding tot Verzorgende IG of verpleegkundige? En zou je graag tijdens je studie een baan willen, waarbij je zelf bepaalt wat je werktijden zijn? Dan is Flexmedewerker zorg echt iets voor jou! Je kan deze baan gemakkelijk combineren met school of een andere eventuele parttime baan. Heb je het even wat drukker met school? Dan werk je gewoon wat minder. Vakantie? Plan jezelf wat vaker in! It's all yours!

Ook de vacature Verzorgende IG flex staat open. Ook hierbij geldt: werk wanneer het jou het beste uitkomt! Laurens is de ideale werkgever en werkplek om flexibel en op je eigen voorwaarden in de zorg te komen werken. Door een ruim aanbod aan diensten en vrijheid, zal je zeker een mooie tijd beleven en veel kunnen betekenen voor kwetsbare mensen die dat extra hard nodig hebben!

 LinkedIn   Facebook   Instagram

Contact    |    FAQ    |    Privacy