Leerling


Naast je studie praktijkervaring opdoen bij diverse disciplines en afdelingen van Laurens.

 

 

 

Zoek hier jouw vacature


Leerling


Naast je studie praktijkervaring opdoen bij diverse disciplines en afdelingen van Laurens.

Zoek hier jouw vacatures

Uitgelichte functies

Uitgelichte functies

Bekijk de andere vakgebieden

Bekijk de andere vakgebieden


   Thuiszorg                           


Verpleeghuiszorg           

 

Flexpool                            
 

 

Behandeldiensten           


Leerling                              
 


Facilitair                            


Ondersteuning                 
   en staf 
    
           
               
 

Leerling verpleegkundige

Wanneer je de opleiding verpleegkundige volgt, is het na het einde van je tweede jaar mogelijk om je opleiding te combineren met werken in de praktijk. Laurens biedt de mogelijkheid om onder de beste omstandigheden aan de slag te gaan binnen een professioneel team van specialisten, vrijwilligers en andere leerlingen. Hierin krijg je de beste begeleiding om zowel je schoolwerkzaamheden als je werkzaamheden binnen het bedrijf zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Er vinden namelijk voortdurend veranderingen en verbeteringen plaats binnen Laurens en de zorg. Laurens zorgt ervoor dat jij klaar wordt gestoomd tot verpleegkundige en jij jouw opleiding zo goed mogelijk uit kan voeren.

Laurens werkt samen met diverse hogescholen en universiteiten. Wij faciliteren begeleiding die iedere student volledig ondersteunen. Zo kun je bij ons ook onderzoek op wetenschappelijk gebied efficiënt uitvoeren. De wetenschappelijke onderzoekscommissie stimuleert het onderzoeken en uitwerken van onderzoeksvragen van zorgmedewerkers. We nemen je ook zorgvuldig mee in onze vergaderingen en bedrijfsvoering. Voor leerlingen van zowel hbo verpleegkundige als mbo verpleegkundige niveau 3 en 4 bieden wij de perfecte werk- en leerplek.

Vacatures leerling verpleegkundige

Wil jij de beste zorg bieden en samenwerken met collega's? Ben jij sociaal vaardig, heb je een zelfstandige werkhouding en de motivatie om het vak je eigen te maken? Dan staan er op verschillende afdelingen en zorglocaties vacatures open voor jou als leerling verpleegkundige! Vacatures met een mbo- en hbo-opleidingsniveau. Je wordt opgeleid tot volwaardig medewerker van Laurens, waarbij je nieuwe collega's leert kennen, samenwerkingen aangaat met vrijwilligers en de verpleeghuisbewoners en onze andere zorgcliënten de best mogelijke zorg gaat geven. Je wordt ingezet als echt werknemer en krijgt de beste begeleiding om tijdens je opleiding al mee te kunnen draaien in ons mooie beroep.

Zo biedt Laurens voor Beroepsbegeleidende Leergang de mogelijkheid om zowel te werken als leren. Op deze manier maak je het zorgvak eigen, terwijl je leert en geld verdient tegelijkertijd! Om in te kunnen stromen als verzorgende niveau 3 heb je een van onderstaande diploma's nodig:

  • Helpende diploma niveau 2
  • VMBO diploma kaderberoeps (gemengde of theoretisch gerichte leerweg)
  • VBO diploma met drie vakken op C-niveau (waaronder Nederlands) en drie vakken op B-niveau
  • MAVO diploma
  • Overgangsbewijs HAVO/VWO leerjaar 3 naar 4

Leerlingen begeleiden in de zorg

Laurens is specialist in het geven van professionele begeleiding aan leerlingen verpleegkundige in de zorg. Iedere dag leer je weer nieuwe dingen om zo tot echte zorg professional te worden klaargestoomd. We willen onze mensen inspireren en opleiden voor de toekomst. Leren creëert namelijk kansen voor de toekomst. Onze werkbegeleiders geven jouw de volle 100% aandacht en zijn echt geïnteresseerd in jouw toekomst. Voor hbo verpleegkundige zal er veel begeleiding zijn en zullen er verschillende gave projecten worden opgezet. Meewerken is belangrijk, maar je schoolprojecten horen ook tijdens werkuren voldoende aandacht te krijgen.

Laurens Academie

Laurens biedt sinds een aantal jaren de mogelijkheid om medewerkers en leerlingen hun vaardigheden up-to-date te houden en hun talenten te ontwikkelen. Iedereen kan zich persoonlijk op een passende wijze ontwikkelen. Het moet leuk zijn én bijdrage aan het werkplezier. De Laurens Academie is uniek, omdat iedere medewerker en leerling verpleegkundige zichzelf kan ontwikkelen op de manier die bij diegene past. Alles wat geleerd wordt kan worden toegepast in de praktijk. Opkomende zorgprofessionals moeten namelijk de beste kwaliteit kunnen én willen leveren. Zo dragen we bij aan de zorg van morgen en steken we veel energie in het ontwikkelen van al onze mensen.

Salaris leerling verpleegkundige

Ondertussen ben je natuurlijk wel benieuwd geworden wat het salaris is van een leerling verpleegkundige. Een leerling salaris moet natuurlijk wel een mooie bijkomstigheid zijn, omdat we jullie goed willen belonen voor het mooie werk dat jullie gaan doen. We zullen veel dingen voor je regelen en met betrekking tot je opleiding en je werkzaamheden bij Laurens. Hiernaast krijg je een fietsplan, krijg je korting voor sporten en de mogelijkheid om jezelf continu door te blijven ontwikkelen. Jij bent een belangrijke schakel, dus dat mag zeker beloond worden.

Solliciteer direct en kom werken en leren bij de leukste en grootste zorginstelling in Rotterdam en omstreken.

 

 LinkedIn   Facebook   Instagram

Contact    |    FAQ    |    Privacy