Werken bij Laurens


Sta je aan het begin van je carrière, ben je toe aan een andere baan of wil je flexibeler werken? Dan is de kans groot dat je bij Laurens vindt wat je zoekt. Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van onze ruim 6.100 betrokken zorgprofessionals. Dit maakt dat Laurens een breed aanbod vacatures voor je heeft.
Werkgeversbelofte


Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. We bieden thuiszorg, revalidatiezorg, verpleeghuiszorg en zorg in de laatste levensfase.
Altijd een baan die bij je past

Bij ons kies je zelf of je vast of flexibel wilt werken, hoeveel uur en in welke locatie of wijk je dat wilt doen. En als je flexibel werkt, dan bepaal je ook zelf welke dagen je werkt.

We bieden je veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden, omdat we de grootste zorginstelling in Rotterdam zijn. En we zijn benoemd tot beste leerbedrijf van Zuid-Holland. Bij ons werken bijvoorbeeld verzorgenden, psychologen, verpleegkundig specialisten en huiskamerbegeleiders. 

We zijn een organisatie die volop blijft ontwikkelen en veel in verandering is. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Je kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

Wij zijn Laurens. Wat kunnen we voor jou betekenen? Bel of mail met onze recruiters: recruitment@laurens.nl of 010 289 43 24. 


Trots op onze mensen!

In het kort


6100

Enthousiaste collega's

3000

Betrokken vrijwilligers

30

Locaties


Samenwerken

We werken samen. Niet alleen met onze collega’s van verschillende disciplines in het team, maar ook daarbuiten: met relevante collega’s, andere zorgverleners én met de mensen die voor de klant belangrijk zijn. Met elkaar komen we tot de beste keuzes en oplossingen in zorg- en dienstverlening. 

Persoonlijke aandacht 

We zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten of bewoners. We kennen ze. We weten wat hen drijft, wat ze belangrijk vinden en gaan in op persoonlijke wensen. 

Naasten betrekken 

Als zorgverleners staan we in verbinding met naasten van onze klanten, zodat zij zich gehoord en ondersteund voelen. We gaan in gesprek over de ondersteuning die naasten bieden en maken afspraken over hun betrokkenheid bij de zorg. 

Professioneel handelen 

We zijn professionals. We verstaan ons vak en zijn bevoegd en bekwaam. We houden ons aan de geldende regels en aan de afspraken die we met elkaar maken. Als we een fout maken, leren we daarvan en voorkomen we dat anderen dezelfde fout maken. 


Wat kunnen wij voor u betekenen?