Vacatures Overig


De één redt het zelf, de ander met hulp van buitenaf. Laurens geeft u de juiste zorg en ondersteuning aan huis. Wij zijn iedere dag van de week 24 uur per dag bereikbaar om zorg in te zetten voor een korte of langere periode. Het inzetten van zorg is afhankelijk van de zorgvraag en indicatie.
Vacatures OverigVragen over de overig vacatures?


Ik hou van aanpakken, gezelligheid en ik heb een winnaarsmentaliteit. Ik krijg energie van de vele contacten met sollicitanten en collega's.  

Als een nieuwe collega met een fijn gevoel start op de 1e werkdag, ben ik tevreden!

Simone Bastiaan
HR Specialist RecruitmentHet werken bij Laurens is leuk, vanwege de grootte van de organisatie en de diversiteit aan functies. Er ligt voldoende uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Het werken in een super gemotiveerd team, geen dag is hetzelfde. Bijdragen aan de kwaliteit van zorg, voldoende gekwalificeerd personeel is noodzakelijk voor het leveren van goede zorg. Laurens is een zorgorganisatie waarin iedereen een kans krijgt als je laat zien dat je gemotiveerd bent. We hebben de laatste jaren enorm geïnvesteerd in het opleiden en door opleiden van mensen. Een goede werkgever die talent en inzet waardeert.

Tine Romers - van Kralingen
HR Specialist Recruitment

Volg ons op
Contact

Contact met ons
Privacyverklaring
Disclaimer

Werken bij Laurens

Laurens Flexzorg
Vacatures 
Vrijwilligers


Over Laurens

Welkom bij Laurens
Nieuws
Publicaties


Wat kunnen wij voor u betekenen?