Onze sollicitatieprocedure

1 - Solliciteer


Zie je een vacature die bij je past? Solliciteer direct via het formulier.

2 - Kennismaken

Denken wij dat je bij ons past, dan maken we graag kennis met je!


3 - In dienst


Passen we bij elkaar?

Dan krijg je direct een aanbod.Je denkt erover om de stap naar Laurens te zetten? Solliciteer gerust, we ontmoeten je graag. Bij Laurens gaan we vertrouwelijk en zorgvuldig met je sollicitatie om. Daarvoor hebben we strikte werving- en selectieregels opgesteld.

Open en eerlijk

Je mag zeker zijn van een betrouwbare sollicitatieprocedure, waarbij de keuze altijd valt op de meest geschikte kandidaat. Op onze beurt gaan we ervan uit dat jij ons eerlijk en volledig informeert. Na je sollicitatie krijg je zo snel mogelijk bericht, ook als je het niet bent geworden. Uiterlijk binnen enkele weken weet je precies waar je aan toe bent.

Goed voorbereiden!

Het is natuurlijk altijd slim om je voorafgaand aan je sollicitatie te verdiepen in Laurens. Kijk in ieder geval alvast goed rond op deze site en op Laurens.nl. Wil je meer weten? Bel of mail ons dan gerust. We geven je alle informatie die je nodig hebt om je een goed beeld te vormen van Laurens en specifieke vacatures.

Opmerkingen en vragen

Heb je opmerkingen of vragen over de sollicitatieprocedure? 
Neem dan met ons contact op telefoonnummer: 101-2894324 of stuur een bericht naar
recruitment@laurens.nl 

Mijn sollicitatie

Als je al een kandidaten login hebt voor je eigen portal, klik dan op Mijn sollicitatie om je sollicitatie gegevens in te zien of te wijzigingen.