Ergotherapeut (Rubroek)

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een energieke ergotherapeut voor 24 uur per week die houdt van een afwisselende baan met veel uitdaging!

Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het ergotherapeutisch onderzoek, de advisering en behandeling van cliënten met gevarieerde problematiek. Je werkt in teamverband en je hebt een actieve inbreng in de multidisciplinaire zorg en behandeling van de cliënt. 

Je maakt deel uit van een Laurens brede vakgroep, een sterk team met goede ontwikkeling in de eerste lijn. Ergotherapie neemt tevens deel aan het multidisciplinair overleg.

Herken jij jezelf hierin?

Wij zoeken een enthousiaste, verbindende ergotherapeut met goede sociale vaardigheden, die zelfstandig én in teamverband kan werken.

 

 

Wat bieden wij jou?
 

  • Een contract voor 24 uur per week (bespreekbaar);
  • Een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
  • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
  • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Als Ergotherapeut kom je te werken op onze nieuwe locatie De Rubroek met circa 150 bedden met zowel somatische als psychogeriatrische cliënten. De locatie ligt centraal in Rotterdam Crooswijk en er hangt een huiselijke en gezellige sfeer. De cliënten hebben diverse culturele achtergronden. Laurens hecht veel waarde aan het leveren van zorg op maat met als uitgangspunt respect en ruimte voor beleving van de eigen cultuur.

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Robert Sio, teamleider behandeldienst t: 06-17101242. 

Wij kijken uit naar jouw reactie en een persoonlijke kennismaking!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy