Ergotherapeut Revalidatiezorg

Wat ga je doen?

Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het ergotherapeutisch onderzoek, de advisering en behandeling van de revalidanten met gevarieerde problematiek. Je werkt in teamverband en je hebt een actieve inbreng in de multidisciplinaire zorg en behandeling van de cliënt. De werkzaamheden zullen met name gericht zijn op revalidatiezorg.

Je maakt deel uit van een Laurens brede vakgroep, een sterk team met goede ontwikkeling in de eerste lijn. Ergotherapie neemt tevens deel aan het multidisciplinair overleg.

Herken jij jezelf hierin?

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele ergotherapeut met goede sociale vaardigheden, die zelfstandig én in teamverband kan werken. Je bent beschikbaar vanaf eind maart 2021 tot ongeveer eind juli 2021.

 

Wat bieden wij jou?
 

  • Een tijdelijk contract voor gemiddeld 32 uur;
  • Een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
  • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
  • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Je werkt op onze prachtige locatie Intermezzo Zuid. De doelgroep die hier (tijdelijk) verblijft bestaat uit revalidatie-klanten. Verder werken we als onderdeel van diverse ziekenhuizen (waaronder ook het Erasmus MC Rotterdam) op academisch niveau. Dat betekent veelal bijzondere cliënten die hoogcomplexe zorg nodig hebben, vooruitstrevende behandelingen, en grensverleggende onderzoeken.

Intermezzo Zuid is een Specialistisch Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. We hebben ons op een groot aantal gebieden gespecialiseerd, waaronder CVA-zorg, specialistische wondverzorging en oncologie, neurologische revalidatie/Parkinson, orthopedie/amputatie zorg en COPD.

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy