Functioneel Beheerder Ondersteunende Applicaties 

Wat ga je doen?

Wil jij graag aan de slag als Functioneel Beheerder (kernapplicaties Google, HelloID
en Zenya) binnen een dynamisch, snel groeiende en mensgerichte organisatie?
Aarzel dan niet om direct te solliciteren.

Als Functioneel Beheerder ben je onderdeel van het I&A team en een verbinder. Dit team bestaat uit circa 30 medewerkers. Je hebt affiniteit en ervaring met verandertrajecten. Vanzelfsprekend ben je flexibel. Daarnaast ben je een toegankelijke collega die de verbinding weet te maken met zowel de klant als de medewerkers. Je weet mensen uit te dagen, te prikkelen en te bewegen met als beoogd resultaat jouw collega's in zijn/haar kracht zetten en een hoge klanttevredenheid.
Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband onder leiding van de Teammanager Functioneel Beheer. De volgende eigenschappen zijn op jou van toepassing en voor ons van groot belang: Doorzettingsvermogen, besluitvaardig en standvastig, integer en loyaal, sterk in visie en samenwerking, uitstekende communicatieve vaardigheden, resultaatgericht, flexibel, zelfstandig, daadkrachtig, sturend, zelfstarter, beïnvloedend, positief, vriendelijk, accuraat en systematisch.

Laurens werkt met diverse applicaties, waaronder Google Workspace, HelloID, Afas Software,Zenya. Als lid van het team ben je mede verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer en samenwerking van de diverse applicaties. Je weet de wensen en eisen van de gebruikers goed te inventariseren en deze te vertalen naar functionaliteiten binnen de applicaties. Je signaleert ontwikkelingen en geeft het management advies op dit gebied. Je bent zeer accuraat en proactief, je signaleert benodigde acties richting gebruikers en leveranciers en voert deze ook uit.
Indien nodig initieer en organiseer je een gebruikersoverleg. Je ontwikkelt opleidingsprogramma's voor de gebruikers binnen de organisatie. Je stelt handleidingen op en zorgt dat deze up to date blijven.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een professional op het vlak van functioneel beheer, je hebt relevante werkervaring op minimaal twee van de drie kernapplicaties: Google, HelloID en Zenya. Je bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Je beschikt over een flinke dosis kracht en de wil om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent een snelle, logische denker en weet zaken op deze wijze te beredeneren. Je bent een echte regelaar, weet je makkelijk (op diverse niveaus) te bewegen binnen een grote organisatie en door je krachtige communicatieve vaardigheden weet je mensen te overtuigen en mee te nemen in het proces.Daarnaast breng jij het volgende mee:

 • HBO/WO werk­ en denkniveau, bij voorkeur binnen de ICT.
 • Kennis van en ervaring met het functioneel beheer van Google Workspace.
 • Beschik je over een sterk analytisch vermogen.
 • Kennis van (primaire) bedrijfsprocessen binnen de werkvelden van een zorgorganisatie is een pré.
 • Gestructureerde en planmatige werkwijze.
 • Zelfstandige en proactieve werkhouding en werkt prettig samen.
 • Neemt initiatief en is oplossings- en resultaatgericht.

 

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Liselotte Herfst-Visser, Teammanager Ondersteunende Dienst via telefoonnummer: 06-21404092

Wanneer je in dienst komt van Laurens wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Laurens biedt veel variatie. Je krijgt ruimte en tijd om de kwaliteit van de
dienstverlening van de regiefunctie neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen
op een dynamische, afwisselende en zelfstandige functie.

 • In eerste instantie een jaarcontract voor gemiddeld, 32- 36 uur per week, met de intentie dit te verlengen naar onbepaalde tijd.
 • Een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT, minimaal € 3.176,72 en maximaal € 4,558,88 bruto bij een 36-urige werkweek.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen. 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting.
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Met ongeveer 6.500 medewerkers, 33 zorglocaties en ruim 50 thuiszorg servicepunten staat Laurens in de top 5 van grootste werkgevers van Rotterdam. Groot in zorg en toch dicht bij de mensen. Elke Laurens locatie is een afspiegeling van de buurt of deelgemeente. Veelzijdigheid
en diversiteit zijn de kracht van Rotterdam en de kracht van Laurens. Een gezonde mix van denkbeelden, tradities, rituelen en achtergrond leidt tot creativiteit en nieuwe inzichten voor zowel klanten als medewerkers.

Binnen Laurens is de afdeling I&A verantwoordelijk voor de zorgtechnologie, de ICT infrastructuur en het applicatielandschap. Vanuit onze nieuwe I&A strategie hebben we de ambitie om de veiligheid, de kwaliteit en de continuïteit van de zorg onderscheidend te maken binnen de regio. Het functioneel beheer team Ondersteunende Diensten draagt daar vanuit het beheer van de applicaties aan bij. Dit team werkt nauw samen met de Informatiemanager Ondersteunende Diensten. De afdeling I&A is gevestigd in ons modern kantoorpand Eastpoint in Rotterdam Alexander - dichtbij de A20 - waar alle ondersteunende diensten van Laurens sinds november 2020 gehuisvest zijn. Het is ook goed bereikbaar met de trein, metro en bus.

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy