HBO-verpleegkundige - duaal traject

Wat ga je doen?

In samenwerking met de Hogeschool Rotterdam biedt Laurens het duale leertraject aan leerlingen die de eerste twee voltijd jaren van hun studie HBO Verpleegkunde hebben afgerond. Ga jij per het nieuwe studiejaar naar het derde of vierde leerjaar en leer jij het liefst in de praktijk? Dan kom je in aanmerking voor de duale leervorm. 

Je gaat aan de slag binnen de Thuiszorg, Kortdurende Zorg of Wonen met Zorg en ontwikkelt je gedurende de opleiding tot volwaardig (wijk)verpleegkundige door middel van de CanMEDS-rollen en jouw persoonlijke leerdoelen. Je legt de basis voor je eigen netwerk van zorgprofessionals en kunt bij wederzijdse tevredenheid vaak doorstromen als wijkverpleegkundige. 

Uiteraard gooien we je niet direct in het diepe en bieden we een traineeship aan om jou klaar te stomen voor de functie wijkverpleegkundige. Hierbij word je in 9 maanden tijd voorbereid op diverse vaardigheden, zoals persoonlijk leiderschap en indiceren. Je loopt mee met de ervaren wijkverpleegkundige en zult steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. 

Herken jij jezelf hierin?

LET OP: Om aan het duale leertraject te kunnen starten, stellen wij een aantal harde eisen. Wanneer je hier niet aan voldoet, kunnen wij jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. Je hebt bij aanvang van het duale traject: 

 • De eerste twee jaren van de opleiding HBO Verpleegkunde afgerond;
 • Jouw propedeuse behaald;
 • Jouw stage in het tweede leerjaar met een voldoende afgerond. 

Daarnaast ben je communicatief sterk onderlegd, zowel mondeling als in geschrift. Dit is nodig, omdat je een coördinerende rol hebt.  Je bent ondernemend en werkt oplossings- en resultaatgericht. Bovendien kun je goed plannen, waardoor je school uitstekend kunt combineren met werken

 

 

Wat bieden wij jou?

 • Een leerarbeidsovereenkomst voor 28 uur uur;
 • Een salaris volgens salarisschaal FWG 50 CAO VVT bij een leeftijd ouder dan 21 jaar;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Afhankelijk van de beschikbare leerplekken ga je aan de slag in de thuiszorg of revalidatiezorg. De thuiszorg bestaat uit 100 thuiszorgteams door Rotterdam en omstreken. De revalidatiezorg is ziekenhuisverplaatste zorg en bestaat uit gespecialiseerde afdelingen (bijv. een observatieafdeling, oncologie of longrevalidatie) en een palliatief zorghuis.  

Wij informeren je graag over de mogelijkheden binnen de verschillende domeinen!

 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy