Locatiemanager Revalidatiezorg Intermezzo Zuid

Houd jij van een dynamische omgeving, van revalidatiezorg en van netwerken?
Als manager van Laurens Intermezzo in regio Rotterdam heb je een unieke sturende positie in een snel veranderend zorgveld. Samen met een multidisciplinair team richt je je op het leveren en doorontwikkelen van (geriatrische) revalidatie en herstelzorg.
Wil jij tactisch en strategisch jouw stempel drukken op persoonsgerichte zorg met de focus op herstel en zelfstandigheid van mensen in een hotel setting?
Dan is deze functie interessant voor jou!

 

Wat ga je doen?

Intermezzo is een van de innovatieve en dynamische locaties binnen het domein Laurens Revalidatie en Herstel. Het is een sfeervolle en comfortabele plek waar cliënten optimaal kunnen herstellen na bijvoorbeeld een verblijf in het ziekenhuis. Laurens biedt (complexe) revalidatie- en herstelzorg. Het is een dynamische omgeving met een doorstroom van vele honderden gasten per jaar.


De locatie Intermezzo heeft 160 plaatsen. In de portefeuille vallen zorg, behandeling en
diensten, met de beleidsmatige, personele en financiële componenten die daarbij horen.
Samen met een stevig team richt je je op uitdagende thema’s waaronder steeds complexere revalidatiezorg, een snel veranderende zorgmarkt, financieringsstromen en kwalitatieve doorontwikkeling van het personeelsbestand.


Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het locatieteam, bestaande uit 3
teamleiders zorg en 1 teamleider behandeling. Samen geven jullie leiding aan een
multidisciplinair team van ± 300 medewerkers, dat vaardig is in het leveren van complexe zorg en behandeling en in hospitality.


Als manager Intermezzo ben je daarnaast onderdeel van een managementteam onder
leiding van de directeur Revalidatie en Palliatieve zorg. Dit MT bestaat uit 2 managers en directiesecretaris. Daarnaast wordt deze periodiek aangevuld met een business controller en HR adviseur.


Als manager Intermezzo:

 • ben je verantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen op het gebied van kwaliteit, personeel en financiën ten aanzien van zorg, behandeling, diensten en welzijn in een dynamische setting met snelle doorstroom;
 • heb je een netwerk-gerichte blik en onderhoud je actief contacten met stakeholders in o.a. de ziekenhuizen in de regio;
 • maak je een strategie om aan te sluiten op de ontwikkelingen in revalidatiezorg, de dynamiek in de markt en op personeelsvraagstukken. Je weet deze strategie tactisch te vertalen;
 • signaleer je verbetermogelijkheden en weet je deze om te zetten in diverse veranderprocessen, waarbij de teams en stakeholders actief worden betrokken;
 • is het essentieel om nauw samen te werken met andere onderdelen binnen Laurens, zoals klantadvies, centraal overstijgende diensten en de verpleeghuizen.

Herken jij jezelf hierin?

Wij zijn op zoek naar een flexibele manager, die stevig in zijn/haar schoenen staat en helder en open communiceert. Een manager die richting kan geven en daarbij ruimte kan bieden. Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om in de buurt van het operationele proces
te werken. Je hebt een ondernemende instelling die nodig is om proactief in te spelen op veranderingen in het zorglandschap, het spanningsveld van kosten & baten en het denken in kansen. Je brengt een stevige dosis bedrijfskundige kennis mee om een goede bezetting en
doorstroming te realiseren en te monitoren. Je werkt vanuit vertrouwen en bent sterk gericht op verbinden, zowel intern als extern. Verder herken je jezelf in de kernwaarden zelfstandig, proactief en volhardend.


Het is een sterke pré wanneer je ervaring hebt in een medische of zorginhoudelijke functie.
Ook is het pré wanneer je een relevant netwerk in de regio Rotterdam hebt.

Verder:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een relevante HBO managementopleiding; 
 • Je hebt ervaring in de zorgsector, met name in ziekenhuiswezen en de GRZ.
 • Hospitality-ervaring is een pré;
 • Je hebt ervaring als manager op tactisch en strategisch vlak en ervaring met het aansturen van leidinggevenden;
 • Je hebt financieel-economisch inzicht;
 • Je hebt analytisch vermogen;
 • Je bent bereid om flexibel bereikbaar te zijn.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een aantrekkelijke, uitdagende functie voor 36,00 uur per week;
 • Een salaris volgens salarisschaal 70 CAO VVT; (€4.604,30 - €6942,30 / bruto per maand);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Een professionele en gezellige werksfeer in een waardengedreven organisatie;
 • Volop ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen door brede opleidingsmogelijkheden;
 • Ruime kaders bij de invulling van de functie;
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Je komt te werken bij de grootste instelling voor ouderenzorg van Rotterdam en omstreken. We leveren thuiszorg, revalidatie, verpleeghuiszorg en palliatieve zorg vanuit drie verschillende zorgdomeinen met ieder een eigen directeur. De jaaromzet bedraagt ca. € 355 mln. Met ongeveer 7.000 medewerkers, 30 zorglocaties en 42 thuiszorg wijklocaties staat Laurens in de top 5 van grootste werkgevers van Rotterdam. Groot in zorg en toch dicht bij de mensen.

Laurens Intermezzo is gevestigd in Rotterdam Zuid, op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein. Zowel met de auto als met het OV zijn wij goed te bereiken.

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Alex Lindenburg, manager Intermezzo a.i, telefonisch bereikbaar op 06-48389837 via of per email: a.lindenburg@laurens.nl

Solliciteren doe je door vóór maandag 19 juni een CV en motivatie achter te laten.

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy