MBO Verpleegkundige regio Rotterdam Zuid

Wat ga je doen?

Je wist al vroeg dat je er wilde zijn voor je medemens, nu ga je dat vormgeven als Verpleegkundige bij Laurens in Rotterdam Zuid.

Gepassioneerd werken aan het bieden van waardevolle zorg door te denken in kansen en mogelijkheden. In wat er wél kan. Dat kenmerkt hoe we bij Laurens kijken naar werk, de organisatie en naar de zorg als geheel. Daarbij is het glas altijd halfvol! 

Als collega bij Laurens doe je er alles aan om van het huis een thuis te maken en bied je mensen kwaliteit van leven. Daar word je zelf ook gelukkig van. We kiezen met elkaar voor goede zorg, Laurens biedt je genoeg gereedschap om dat te realiseren. Jouw uitdaging is om in deze woelige tijden onze medewerkers mee te nemen in de veranderingen. Je jaagt continu het verbeteren van kwaliteit van zorg en het ‘kwaliteitsdenken’ aan, door jezelf en je collega’s steeds de vraag te stellen hoe het nog beter kan. Daarbij verlies je nooit uit het oog wat de bewoner wil, want uiteindelijk draait alles om de cliënten. 

Naar je collega’s toe vervul je een coördinerende en coachende rol. Je bent voor hen een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door inhoudelijke expertise, eigenaarschap en autonomie weet je mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen.

Bij ons kun je komen werken op verschillende locaties die elk hun eigen unieke sfeer hebben. Of je nu op zoek bent naar gezelligheid, vertrouwdheid, multiculturele invloeden, charme, levendigheid, gastvrijheid, betrokkenheid of knusheid, wij bieden diverse opties waar je je zeker thuis zult voelen. Dit kan locatie Maasveld, Beukelaar, Heuvelhoek, Ravenswaerde, Dijkveld, Aesopus, Joachim & Anna, Simeon & Anna of Dorpsveld zijn.

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bezit over het diploma MBO Verpleegkundige;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt ervaring én affiniteit met het werken in de ouderenzorg;
 • Je bent een echte teamplayer en vindt goede samenwerking belangrijk.

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract met uren in overleg voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris volgens salarisschaal 45  CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

In Rotterdam Zuid zijn we sterk vertegenwoordigd en bieden we talloze woonzorglocaties aan. Het is echter belangrijk op te merken dat de toewijzing van posities ook afhankelijk is van de huidige vacatureruimte binnen de diverse locaties.

Zo kun je locaties Maasveld en Beukelaar vinden in Rotterdam Feijenoord, is Simeon & Anna op steenworp afstand bij Zuidplein en is Dorpsveld ook goed bereikbaar met een huis in Charlois. Verder is Joachim & Anna gelegen onder Zuiderpark in de buurt Zuidwijk. 

Daarnaast ligt locatie Aesopus in de buurt van Lombarijen en kun je Dijkveld vinden in de wijk Kerstendijk. Tenslotte kom je de locaties Heuvelhoek en Ravenswaerde tegen richting Rotterdam Sportdorp. 

Graag gaan we met jou in gesprek om samen tot de juiste werkplek te komen. We kijken hier uiteraard naar reisafstand, maar ook naar de verschillende doelgroepen en teams. Alles om voor jou een geschikte werkplek te vinden, waar je veel werkplezier zult beleven. 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy