Psycholoog Revalidatie en Wlz

Wij zijn op zoek naar een psycholoog. Ben jij een ondernemende psycholoog die graag wil werken in de geriatrische revalidatie en de Wlz zorg? Zoek je een uitdaging waarbij je kunt bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze revalidanten en bewoners? Dan willen wij graag met jou in contact komen!

 

Wat ga je doen?

Je gaat als psycholoog met master opleiding aan de slag binnen de verpleeghuiszorg van Laurens op locatie Antonius Binnenweg, gevestigd in het hart van Rotterdam.

Laurens Antonius Binnenweg biedt zowel revalidatiezorg als Wlz-zorg. Binnen de revalidatie hebben we diverse doelgroepen, waaronder neurologie, COPD, orthopedie en oncologie. Eind juni starten we in samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum en revalidatiecentrum Rijndam een triageafdeling. Daarnaast hebben we binnen de Wlz-zorgafdelingen specifieke afdelingen voor jong dementerenden en psychogeriatrie. In juli openen we een NAH-afdeling voor personen van 18 jaar en ouder. Voor de afdeling jong dementerenden hebben we groepsmeerzorg en individuele meerzorg toegekend gekregen.

Vanwege deze ontwikkelingen hebben we uitbreiding van onze formatie nodig.

Als master psycholoog vervul je een actieve rol bij het vormgeven van diagnostiek, indicatiestelling en behandelinterventies ten gunste van onze revalidanten en bewoners. Je werkt nauw samen met de cliënt en zijn netwerk, zorgmedewerkers en behandelaren. Jouw werk richt zich voornamelijk op psychosociale interventies en psychodiagnostisch onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag. Als psycholoog speel je een belangrijke rol bij het ondersteunen van verzorgende teams door middel van omgangsoverleggen, observaties en gedragsanalyses. Daarnaast voer je zowel individuele behandelingen als groepsbehandelingen uit, waaronder gedragstherapeutische interventies.

Wij verwachten van elke professional dat zij een inhoudelijke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de verpleeghuiszorg. Dit betekent participatie, zowel direct als indirect, binnen de Laurens-brede vakgroep van psychologen. Daarnaast lever je vanuit jouw rol als psycholoog input aan de pas opgerichte Professionele Advies Raad (PAR). Bij Laurens waarderen we het initiatief van onze professionals.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt jouw masteropleiding Psychologie (NIP) afgerond en beschikt over de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD);
 • Ervaring met het werken in de ouderenzorg en met cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie is een pré;
 • Kennis van en ervaring met (neuro-)psychologische diagnostiek is een pré; net zoals ervaring met individuele- en groepsbehandeling;
 • Je behandelt graag op creatieve en pragmatische wijze;
 • Je wil graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van een persoonsgerichte aanpak.

Voor meer inhoudelijke informatie en vragen over de functie, kun je contact opnemen met Puck van Fenema, GZ-psycholoog telefoonnummer 06-11713456 of Robert Sio, teamleider behandeldienst telefoonnummer 06-17101242.

Wat bieden wij jou?
Werken in een leuk team met fijne collega's op een dynamische locatie met veel nieuwe ontwikkelingen is wat je te wachten staat. Bij ons krijg je een werkplek waar je kunt groeien en ontwikkelen, ongeacht of je een beginnende master psycholoog bent of niet. We moedigen iedereen aan om te solliciteren.

Verder bieden wij:

 • Een contract voor 24 tot 32 uur per week voor de duur van één jaar, met intentie tot verlenging;
 • Een salaris volgens salarisschaal FWG 60 CAO VVT, minimaal €3.896,89 en maximaal €5.196,92 bruto bij een 36-urige werkweek;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen;
 • Mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan en andere interessante personele aanbiedingen, zoals sporten met korting;
 • Toegang tot Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Als Psycholoog kom je te werken op onze locatie Antonius Binnenweg, gelegen in het bruisende centrum van Rotterdam. Hier heerst een dynamische, gezellige sfeer, en onze cliënten hebben diverse culturele achtergronden. Bij Laurens staat zorg op maat centraal, waarbij respect voor en ruimte voor de eigen cultuur van de cliënten van groot belang zijn.

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy