Psycholoog Revalidatiezorg

Wat ga je doen?

Intermezzo Zuid is op zoek naar een tijdelijke vervanger voor één van onze psychologen. De vervanging is voor de duur van 6 maanden, tot 30 september 2023.

Binnen onze locaties voor Geriatrische Revalidatie Zorg (Intermezzo Zuid, Cadenza Zuid, Antonius Binnenweg en Avanze) vervult de Psycholoog een belangrijke rol. Tot het dagelijks werk behoort het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag. Ook geef je als Psycholoog individuele behandelingen en groepsbehandeling. Je adviseert de revalidatieteams en naaste familie over de benadering van cliënten. Daarnaast denk je mee over het beleid en geef je klinische lessen. 

Binnen het domein Kortdurende Zorg (Revalidatiezorg) van Laurens zijn GZ-psychologen, psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog (PioG), masterpsychologen en psychologisch medewerkers werkzaam. Gezamenlijk zijn wij onderdeel van een actieve en grote vakgroep, waar ook de psychologen werkzaam voor het domein Wonen met Zorg deel van uitmaken. 

Herken jij jezelf hierin?

Wij zoeken een enthousiaste, doelgerichte en integere Psycholoog met een afgeronde universitaire opleiding (NIP). Verder:  

 • Beschik je over de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD);
 • Heb je ervaring met het werken in revalidatie- en/of ouderenzorg en oplossingsgerichte therapie is een pré;
 • Ben je vaardig met  (neuro-)psychologische diagnostiek;
 • Heb je ervaring met individuele- en groepsbehandeling;
 • Behandel je graag op creatieve en pragmatische wijze;
 • Wil je graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van een persoonsgerichte aanpak.

 

Wat bieden wij jou?

Werken binnen de Revalidatiezorg van Laurens betekent veel afwisseling in werkzaamheden door het brede takenpakket en dynamische werkomgeving. Je maakt deel uit van ervaren team van psychologen en je hebt de mogelijkheid tot het werken met diverse GRZ-doelgroepen (Oncologie, COPD/Post-Covid, CVA, Hart, Orthopedie, etc.), voorkeur voor het werken met bepaalde doelgroepen is zeker bespreekbaar. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid tot samenwerking met de andere (GZ-)psychologen binnen Laurens, zo vinden er regelmatig intervisie en studiemiddagen plaats. Verder bieden we jou:

 • Een contract voor 24,00 uur voor de duur van 6 maanden;
 • Een salaris volgens salarisschaal 60 CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Intermezzo Zuid is een Specialistisch Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg en bovendien de nieuwste locatie van Laurens. Een modern gebouw dat volledig is ingericht om te revalideren, inclusief een mooie fitnessruimte, een Grand Café en een restaurant. Wij werken intensief samen met de ziekenhuizen in de omgeving om cliënten te verwelkomen die komen revalideren na bijvoorbeeld een operatie, ongeval of beroerte. Wij hebben ons op een groot aantal gebieden gespecialiseerd, waaronder CVA-zorg, specialistische wondverzorging, neurologische revalidatie/Parkinson, orthopedie/amputatiezorg, oncologie en COPD. Intermezzo Zuid beschikt over 160 ruime kamers en bestaat uit verschillende afdelingen zoals Orthopedie, Longrevalidatie en Neurologie. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Zuid, op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein. Zowel met de auto als met het OV zijn wij goed te bereiken. Op Zorgkaart Nederland is Intermezzo Zuid beoordeeld met een 8,0!

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

Voor meer inhoudelijke vragen, kun je contact opnemen met Monique Geldhof, Teamleider Intermezzo Zuid via 06-16917891.

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy