Specialist Ouderengeneeskunde Kortdurende Zorg

Wat ga je doen?

Wij zijn binnen het domein Kortdurende Zorg op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde. Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je regisseur van het multidisciplinair team, waar o.a. ook basisartsen en paramedici deel van uitmaken en ben je eindverantwoordelijk voor de behandeling die geboden wordt. Je onderhoudt daarnaast nauw contact met de naasten van de patiënt en bent de spil in de informatievoorziening. Ook heb je contact met de verwijzende ziekenhuizen en huisartsen.Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid over de afdelingen met jonge mensen met dementie. Hierin is een nauwe samenwerking met de Verpleegkundig Specialist. 

Specifiek voor de Specialist Ouderengeneeskunde voor het domein Kortdurende Zorg is het uniek dat je naast intramuraal ook extramuraal aan het werk kan. Binnen Antonius Binnenweg wordt namelijk in samenwerking met een collega VVT instelling en ziekenhuis gewerkt aan een nieuw concept: de subacute zorgstraat. De Specialist Ouderengeneeskunde is de spil in het web bij deze subacute zorgstraat en ziet de cliënten die worden aangemeld door de huisarts. Het doel van deze Subacute Zorgstraat is het voorkomen van SEH en/of ziekenhuisbezoek, acute GGZ crisis of crisisopname, als dit niet noodzakelijk is. Als de Specialist Ouderengeneeskunde houdt dit in dat je twee dagdelen per week aan het werk bent op de Subacute Zorgstraat, gevestigd op locatie Antonius Binnenweg. Deze dagdelen zijn nader te bepalen.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent een geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde; met bij voorkeur een kaderopleiding Psychogeriatrie of bereid deze te willen volgen;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als Specialist Ouderengeneeskunde binnen de verpleeghuiszorg;
 • Je hebt een prettige manier van communiceren, waardoor je de andere leden van je team weet te enthousiasmeren en te motiveren;
 • Je bent een goede sparringpartner van directie, management, artsen, verpleegkundig specialisten en paramedici;
 • Je bent een echte teamspeler en wilt, mede door de inzet van je eigen kwaliteiten, meerwaarde halen uit elk team waarin je een rol speelt.

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract met uren in overleg voor Onbepaalde Tijd;
 • Een salaris volgens salarisschaal 75 CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleiding tot Kaderarts Psychogeriatrie.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team, samen met andere specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding tot specialist, paramedici en de verpleging. We onderhouden goed contact met de teamleiders, de locatiemanager en de directie. Alle teams staan open voor veranderingen en willen hard werken aan verbeteringen. Er heerst een open en veilige sfeer, waarin we op een positieve manier feedback geven en ontvangen. 

Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Als Specialist Ouderengeneeskunde ga je aan de slag op onze locatie Antonius Binnenweg. De locatie ligt in het centrum van Rotterdam en er hangt een huiselijke en gezellige sfeer.Laurens hecht veel waarde aan het leveren van zorg op maat met als uitgangspunt respect en ruimte voor beleving van de eigen cultuur.

 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

De combinatie tussen intramuraal en extramuraal werken, meewerken aan een uniek, nieuw concept in de stad en de aanwezigheid van diverse doelgroepen binnen één locatie, maken deze functie uniek en afwisselend.

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met het directiesecretariaat: 010 24 12 908

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy