Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige locatie Aesopus

Wat ga je doen?

BRENG JIJ BIJ ONS DIE HOOGWAARDIGE PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE KENNIS EN EXPERTISE WAAR WIJ  BEHOEFTE AAN HEBBEN?

Aesopus is een verpleeghuis voor 83 mensen vanaf 40 jaar die vallen onder de doelgroep gerontopsychiatrie + (GP+). Veel van de bewoners hebben verslavingsproblematiek en in bijzondere situaties is gecontroleerd gebruik mogelijk.

Aesopus ontwikkelt zich, samen met nog 9 verpleeghuizen in Nederland, naar expertisecentrum gerontopsychiatrie en zal zijn diensten en expertise binnen een grote regio beschikbaar stellen.

In de rol van Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige ga je samen met je collega’s ervoor zorgen dat Aesopus in juni 2023  voldoet aan de externe normen die voor zo’n regionaal expertisecentrum gelden. Met elkaar omarmen we die ontwikkeling en zo kan jij je verheugen in een werkomgeving met enthousiasme en ambitie!

Je maakt als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige deel uit van een dedicated multidisciplinair samengesteld kernteam, allemaal specialisten op hun vakgebied. 

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige leer je de cliënt en zijn systeem al kennen op het moment dat hij of zij aangemeld wordt voor opname in Aesopus. Je probeert diens situatie zo goed mogelijk helder te krijgen en je beoordeelt of Aesopus voor hem of haar het goede antwoord is. Je zorgt dat de cliënt met een voorlopig zorgplan op een passende woongroep binnenkomt. De persoonlijk begeleider help je waar nodig met het verder samenstellen van een goed zorgplan. Afhankelijk van de complexiteit van de psychiatrische zorgvraag kom je meer of minder in beeld bij de begeleiding van cliënten. In zeer complexe situaties werk je door middel van participerende observatie mee en help je je collega's in het vinden van de juiste toon en houding om cliënten in een zo goed mogelijk leven te ondersteunen. Je hebt hierin een coachende rol. Ook in de directe begeleiding van cliënten weet jij het beste uit hun henzelf te halen.

Voor de andere locaties van Laurens, maar ook daarbuiten, ben je beschikbaar om complexe casuïstiek te beoordelen en een ieder daarin verder te helpen. Je maakt deel uit van een consultatieteam waarin vanuit expertise gp+ kennis en kunde wordt gedeeld en overgedragen. In crisissituaties ben jij degene waarop gerekend kan worden.  

Herken jij jezelf hierin?

Wat opleiding en ervaring betreft beschik je over de noodzakelijke opleidingen en competenties om als SPV-er te kunnen werken. Je hebt in ieder geval de post-HBO-opleiding SPV met goed gevolg afgesloten. Je bent een senior verpleegkundige voor wie de GGZ geen geheimen kent. Natuurlijk ben je ook laagdrempelig en goed benaderbaar voor de collega’s op de woongroepen. Jij wordt gezien en op jou kunnen ze rekenen. Je bent bovendien een prima samenwerker en ook buiten Laurens ziet men je graag als partner.

Natuurlijk beschik je over het rijbewijs B zodat je snel daar kunt zijn waar ze je hard nodig hebben.

 

 

Voeg hier jouw foto toe. 
Dit doe je door op de afbeelding in het CMS te klikken.
Upload vervolgens jouw foto.

Zorg dat jouw foto uitlijnt met je gegevens rechts.

Wat bieden wij jou?
 

  • Een contract met uren in overleg voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
  • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
  • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Een fijne plek voor mensen vanaf ongeveer 40 jaar met psychiatrische en lichamelijke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Een veilige en geborgen omgeving waar paradijsvogels met kleurrijk gedrag kunnen zijn wie ze zijn.

Laurens Aesopus is een verpleeghuis voor mensen met psychiatrische problemen en lichamelijke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond. Door een zwaar leven en multiproblematiek kunnen zij ergens anders geen aansluiting meer vinden. Bij ons voelen bewoners zich begrepen en geaccepteerd. Wij noemen ze onze Paradijsvogels.

 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy