Strategisch programmamanager Thuis, tenzij

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren programmamanager die makkelijk schakelt op alle niveaus en mensen kan verbinden? Wil je bijdragen aan een transitie richting een toekomstbestendige ouderenzorg? Dan zoeken we jou!

Om de ouderenzorg ook in de toekomst toegankelijk te houden, werken we  aan het realiseren van onze strategie ‘van Zorgen Voor naar Samen Leven’. Dit betekent onder meer dat we als maatschappij meer samen gaan doen: met cliënten zelf, hun naasten, vrijwilligers, de buurt en andere organisaties. Een samenwerkend stelsel om de cliënten heen. Dit vraagt dat we ons werk anders gaan organiseren.
 

Dit ga je doen

Eén van onze strategische pijlers is Thuis, tenzij. Hierbinnen komen we door het ontwikkelen en uitvoeren van diverse activiteiten (in projectvorm)  in beweging zodat ouderen langer prettig thuis kunnen blijven wonen.  De pijler kenmerkt zich door ruimte voor innovatie;  het ontwikkelen, realiseren en duurzaam borgen van nieuwe  diensten, concepten, producten en middelen.  Als strategisch programmamanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever namens het directieteam. Je bent verantwoordelijk voor het programmatisch organiseren en aansturen van de verschillende activiteiten onder Thuis, tenzij. Hiervoor houd je het overzicht, monitor je de voortgang, bewaak je budget en rapporteer je over resultaten. Je begeleidt en coacht de verschillende  projectleiders en voor enkele projectenben je zelf de projectleider. Je bent scherp op eventuele knelpunten die realisatie van het programma in de weg kunnen staan en handelt actief hierop. Je geeft advies over lopende en eventuele nieuwe activiteiten binnen deze strategische pijler.

Je werkt nauw samen met je opdrachtgever en de programmamanagers van de andere strategische pijlers.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een stevige gesprekspartner voor directie en management en zoekt actief de samenwerking. Je hebt een helikopterblik en maakt een vertaling van strategie naar praktijk. Daardoor overzie je wat er speelt, wat de samenhang is en zie je kansen voor synergie. Je kunt goed omgaan met uiteenlopende belangen en weet die bij elkaar te brengen waar nodig. Prioriteren gaat je goed af. Jouw manier van werken typeert zich door gedrevenheid, energie,  verbinding en structuur. Je bent communicatief sterk en onderhoudt makkelijk contacten binnen en buiten de organisatie. Je zorgt voor structuur en de randvoorwaarden waarbinnen de projecten gerealiseerd kunnen worden. 

Verder heb je als strategisch programmamanager:

Een academisch werk- en denkniveau;
Ruime ervaring in en actuele kennis van programma- en projectmanagement in een complexe organisatie
Actuele kennis van de ouderenzorg en de ontwikkelingen daarin
 

 

Wat bieden wij jou?
 

  • Een zelfstandige en  dynamische functie waarin je nauw samenwerkt met gedreven en betrokken collega’s
  • Je start met een jaarcontract voor 32 - 36 uur met mogelijk tot verlenging;
  • Deze functie is ingeschaald op CAO VVT 65 (maximaal €6.583,78 bruto op basis van een 36-urige werkweek);
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Korting op diverse collectieve verzekeringen;Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
  • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan nu via onze website. Wil je eerst meer weten over de inhoud van deze functie? Bel dan naar Arjanne Hoogendoorn, manager Strategie, Kwaliteit en Communicatie op 06 49 89 21 75 of mail naar arjanne.hoogendoorn@laurens.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Als programmamanager kom je te werken bij de afdeling Strategie. Je werkplek is op Eastpoint, ons kantoor bij winkelcentrum Alexandrium. Perfect te bereiken met het openbaar vervoer, met onder andere NS-station Prins Alexander op 1 minuut lopen.

 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy