Teamleider Facilitair Bedrijf & Vastgoed - Parttime

Wat ga je doen?

In het afgelopen jaar heb je goed nagedacht over wat je nu werkelijk wilt: je bent toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je jouw kennis en ervaring als Teamleider Facilitair wilt inzetten om maatschappelijk van belang te zijn en de zorg beter te maken. En wil je in deze functie als Teamleider Facilitair een parttime dienstverband. Dit is mogelijk bij Laurens. Reageer vandaag nog op deze mooie vacature!

De eerste periode staat in het teken van het leren kennen van jouw team, jouw collega’s binnen het Facilitair Bedrijf en om je te verdiepen in de zorgprocessen op jouw locaties, alleen dan kan jij jouw werk optimaal doen. Jouw kracht is samenwerking en operationeel management: jij haalt jouw energie uit het verbeteren van processen en het coachen en motiveren van medewerkers om hen in staat te stellen met plezier in hun werk mooie prestaties te leveren. Je bent een toegankelijk persoon met een gezonde dosis aan leiderschap waarbij je gewend bent zelfstandig te werken, projecten te leiden, bedrijfsmatig te sturen en collega’s te helpen en op een hoger niveau te krijgen. Je bent een initiator en verbinder, maar ook een kritisch persoon als het gaat om bewaking van afspraken, beleid en wet - en regelgeving. Je bent zichtbaar in de organisatie, staat dicht bij de zorg en laat je gevraagd en ongevraagd horen. In houding en gedrag geef je het goede voorbeeld, sta je open voor anderen en ben je benaderbaar en aanspreekbaar. Je schuwt het conflict niet maar hecht aan behoud van relatie

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Facilitair Management of Hogere Hotelschool met een aantal jaren ervaring als (operationeel) leidinggevende. Ervaring in de zorg is een pré.
 • Je vervult een voorbeeldrol en weet medewerkers te inspireren, te motiveren en op een hoger plan te krijgen. Je bent hierbij betrokken en gastvrij; 
 • Je kunt goed communiceren met leveranciers, klanten en medewerkers. Zowel mondeling als op schrift; 
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg. 

Een selectie assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

 

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract voor 18 tot 24 uur per week;
 • Een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT, maximaal € 4.286,78 bruto fulltime;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Je komt te werken bij de grootste instelling voor ouderenzorg van Rotterdam. We leveren thuiszorg, revalidatie, verpleeghuiszorg en palliatieve zorg vanuit drie verschillende zorgdomeinen met ieder een eigen directeur. Het Facilitair Bedrijf en Vastgoed (FB&V) is centraal gepositioneerd. FB&V en alle ondersteunende diensten zijn verhuisd naar het Eastpoint in Rotterdam Alexander, met als belangrijk doel verbetering van de onderlinge samenwerking. Laurens is een lerende organisatie waar continue verbetering volgens de PDCA cyclus het dagelijks uitgangspunt is. Professionals worden ondersteund door een structuur met vakgroepen, leerhuizen en een professionele adviesraad. 

Binnen Laurens krijg je de verantwoordelijkheid voor de facilitaire bedrijfsvoering afhankelijk van de grootte van de locaties. Dit wordt in het gesprek nader met je besproken.

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy