Teammanager Financieel Administratieve Dienst

Wat ga je doen?

De Financieel Administratieve Dienst (FAD) maakt deel uit van de ondersteunende afdeling Finance en Control, die wordt aangestuurd door de Manager Finance en Control. 

Als teammanager ga je het FAD team aansturen. Hieronder vallen de subteams Debiteuren, Crediteuren/geldverkeer, Grootboek administratie en Salarisadministratie. Alle subteams hebben een (meewerkend) teamleider. Je schakelt makkelijk tussen deze disciplines en zorgt voor een goede samenhang en samenwerking binnen de afdeling.

Naast het leidinggeven aan de medewerkers van de afdeling ben je goed in staat om de impact van wijzigingen in verloning, wet- en regelgeving en verslaggeving te doorgronden, de afdeling hierin mee te nemen, wijzigingen te implementeren en te borgen. Je hebt oog voor efficiency en innovatie van processen, waarbij je de doelstellingen van de afdeling Finance en Control en de  algemene doelstellingen van Laurens als uitgangspunt meeneemt.  Je zorgt ervoor dat de medewerkers in jouw team meegaan in deze ontwikkelingen en dat ze vol enthousiasme en plezier hun werk doen. 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bedrijfseconomie en/of accountancy, aangevuld met een managementopleiding, met een aantal jaren ervaring als (operationeel) leidinggevende in financiële richting. Ervaring in de zorg is een pré.
 • Je vervult een voorbeeldrol en weet medewerkers te inspireren, te motiveren en op een hoger plan te krijgen. 
 • Je kunt goed communiceren met in- en externe relaties zoals de manager Finance en Control, Raad van Bestuur, directeuren, de overige managers, collega teammanagers, teamleiders, samenwerkingspartners en de collega’s op jouw eigen afdeling. Je kunt van nature goed schakelen in deze wisselende contacten en durft daarbij gevraagd en ongevraagd advies te geven.
 • Je bent pro-actief en resultaatgericht.
 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en wil graag een bijdrage leveren aan de beste zorg voor onze cliënten. 
 • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen, kennis van Afas is een pré.

 

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan bureau Alterim, reageren kan via de volgende link:Alterim Link FAD

Een selectieassessment maakt deel uit van de procedure.

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract voor 32-36 uur.
 • Een marktconform salaris volgens salarisschaal 65 CAO VVT.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen. 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting.
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

De zorg-en dienstverlening van Laurens wordt geleverd door de domeinen Wonen met Zorg, Thuiszorg, Kortdurende Zorg, het Facilitair Bedrijf en de Ondersteunende Diensten. Deze zorgen waar nodig voor een uniforme Laurens brede werkwijze en ondersteuning bij taken die niet tot de kerntaken van de zorg- en dienstverlening behoren. De werkzaamheden vanuit de ondersteunende dienst worden in subteams uitgevoerd. De FAD bestaat uit 24 medewerkers, onderverdeeld in de vier subteams. De afdeling is gevestigd in een modern kantoorpand in Rotterdam Alexander (Eastpoint) - dichtbij de A20 - waar alle ondersteunende diensten van Laurens sinds november 2020 gehuisvest zijn. De locatie is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy