Verpleegkundig Specialist AGZ

Ben jij een Verpleegkundig Specialist en heb je de ambitie om jezelf verdiepend of verbredend te ontwikkelen in de ouderenzorg? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Als Verpleegkundig Specialist (VS) maak je deel uit van een enthousiast multidisciplinair team met onder meer specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten en vaktherapeuten. 

Je standplaats is een locatie waar cliënten wonen die chronische psychogeriatrische en/of somatische zorg nodig hebben. Als Verpleegkundig Specialist zorg je voor een optimale afstemming tussen de cure en care in de multidisciplinaire setting van het verpleeghuis. Je stelt methodisch en systematisch een diagnose en indiceert, organiseert en verleent verpleegkundige en geneeskundige behandeling op basis van klinisch redeneren. 

Daarnaast zorg je als Verpleegkundig Specialist voor een optimale afstemming tussen de verschillende behandelaren die bij de zorg betrokken zijn. Je voert als Verpleegkundig Specialist taken uit in zowel het medische als in het verpleegkundige domein. In de basis houd jij je bezig met behandeling van de hulpbehoevende bewoners en loop jij visites. Je interpreteert observaties en diagnostische resultaten en stelt een behandelplan op. Je werkt zelfstandig, maar je kunt altijd beroep doen op een specialist ouderengeneeskunde. 

Verder lever je in jouw rol als Verpleegkundig Specialist een belangrijke bijdrage aan het ontwerpen en uitvoeren van kwaliteitszorg en beleid op het gebied van medisch en verpleegkundig handelen binnen het eigen domein.

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Master of Advanced Nursing Practice en je bent geregistreerd als VS AGZ of bent bezig met de omzetting van de registratie;
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het verlenen van chronische psychogeriatrische of somatische zorg;
 • Je bent een sterke persoonlijkheid die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;
 • Je bent zelfstandig en weet goed prioriteiten te stellen;
 • Je beschikt over visie en overwicht en kunt goed coördineren;
 • Je bent een teamspeler en wilt meerwaarde halen uit elk team waarin je een rol speelt.

 

 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Laurens biedt veel variatie. Je krijgt de ruimte en de tijd om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening te waarborgen en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten en een prettige werksfeer. Er is een vakgroep verpleegkundig specialisten waar je deskundigheid en ervaringen uitwisselt met je collega’s en waar intercollegiale consultatie wordt georganiseerd. De vakgroep verpleegkundig specialisten participeert in de Professionele Advies Raad met alle verschillende disciplines binnen Laurens. Hierin wordt vanuit beroepsinhoudelijk perspectief gevraagd en ongevraagd advies gegeven aan de Raad van Bestuur, over aangelegenheden die betrekking hebben op het gebied van zorg en behandeling.

Verder bieden we jou:

 • Een vast dienstverband voor uren in overleg;
 • Een salaris volgens salarisschaal 60 CAO VVT (maximaal € 4.886,73 bruto op basis van een 36-urige werkweek);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Als VS kom je te werken in het domein Wonen met Zorg waarbij je in aanraking komt met cliënten met zowel somatische als psychogeriatrische problematiek. Je krijgt ruimte voor professionele ontwikkeling en vanuit de organisatie krijg je de mogelijkheid om scholingen, symposia en intervisie bij te wonen. Maar wil je een nog beter beeld krijgen van jouw toekomstige werkplek dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen in onze ‘keuken’ en gelijk kennis te maken met het team!

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden mensen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy