Verpleegkundige Blijdorp

Wat ga je doen?

In de rol van Verpleegkundige ben je werkzaam op de zorgafdeling waar bewoners verblijven met een somatische of PG-indicatie. Je levert met het team de dagelijkse zorg, coördineert de taken, loopt visite met de arts en je hebt contactverzorgende taken voor enkele bewoners. Je bent in de rol van Verpleegkundige het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en hun familieleden. Als verpleegkundige zie jij toe op het leveren van kwalitatief goede zorg. Je stelt jezelf en je collega's altijd de vraag ''hoe kan het beter en hoe gaan we dit vervolgens bereiken en bewaken?'' 

Een open communicatie, bekwaamheid, pro-actieve werkhouding en samenwerken staan hier centraal. Het uitdragen van onze kernwaarden van Laurens Blijdorp hebben hier een rol. Voor een impressie zie filmpje onder "Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit?".

Hiernaast ben je als Verpleegkundige niet alleen lid van diverse werkgroepen als medicatie, MIC etc, maar ben je ook verantwoordelijk voor deze werkgroepen. Je werkt in een multidisciplinair team. Dit maakt dat je enorm veel afwisseling in je werk hebt en je weet dit dan ook goed met elkaar te combineren. 

 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een gediplomeerde verpleegkundige die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je vindt het leuk om binnen een team te werken en hier een waardevolle bijdrage aan te leveren. Je bent ambitieus, leergierig, een teamplayer en levert warme zorg aan de bewoners. Je hebt een flinke dosis inlevingsvermogen en ook het vermogen om je snel aan te passen aan nieuwe situaties.

Verder:

 • Je bezit over het diploma MBO Verpleegkundige;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt ervaring én affiniteit met het werken in de ouderenzorg;
 • Je bent een echte teamplayer en vindt goede samenwerking belangrijk.

 

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een vast contract met uren in overleg;
 • Een salaris volgens salarisschaal 45 CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Je komt te werken op onze locatie Blijdorp met circa 93 bewoners met zowel psychogeriatrische als somatische aandoeningen en met gedragsproblematiek. Er hangt een gastvrije, huiselijke en gezellige sfeer. Blijdorp hecht veel waarde aan kwaliteit, respect en het leveren van zorg op maat. En daarbij wordt rekening gehouden met eigen cultuur. Blijdorp is gelegen vlakbij Rotterdam Centraal en is goed te bereiken met bus 33, 44 en de metro.

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy