Verpleegkundige Jongdementie Antonius Binnenweg

Wat ga je doen?

Samen met jouw team help je als Verpleegkundige bij de dagelijkse verpleging van de
bewoners van onze afdeling jonge mensen met een vorm van dementie. Deze afdeling biedt gecompliceerde psychiatrische zorg binnen een kleinschalige setting. Je levert een belangrijke bijdrage binnen het multidisciplinair team, waarbij het zorg- en behandelplan altijd het uitgangspunt is.

Somatische verpleging maakt onderdeel uit van de dagelijkse werkzaamheden, maar de nadruk ligt op het observeren van de bewoners het maken van rapportages en het opstellen van een concreet actieplan. Je weet de verbinding te maken tussen ziektebeeld en medicatie. Tevens ben je persoonlijk begeleider bij gecompliceerde gevallen. Je bent het eerste aanspreekpunt tijdens de afwezigheid van de teamleider en je draait verantwoordelijke diensten tijdens avonden, nachten en weekenden. Samen met je collega’s weet jij een vaste dagstructuur en een comfortabele woonplek aan te bieden aan onze bewoners.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding MBO of HBO Verpleegkundige en je hebt affiniteit met de doelgroepen PG en Psychiatrie. Dit laatste zien wij graag terug in jouw motivatie; 
 • Je bent een stevige persoonlijkheid met natuurlijk overwicht en staat stevig in je schoenen. Je weet jezelf dan ook staande te houden als je geconfronteerd wordt met heftige gedragsstoornissen; 
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt beslissingen als de situatie hierom vraagt; 
 • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 • Je vindt het plezierig een toegevoegde positieve bijdrage te leveren aan het team waarbinnen je werkt.

 

 

Voeg hier jouw foto toe. 
Dit doe je door op de afbeelding in het CMS te klikken.
Upload vervolgens jouw foto.

Zorg dat jouw foto uitlijnt met je gegevens rechts.

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract met uren in overleg;
 • Een salaris volgens salarisschaal 45 of 50 CAO VVT. Klik hier om te zien wat dit inhoudt;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

In Laurens Antonius Binnenweg wordt zorg en behandeling geboden aan jonge mensen met een vorm van dementie. Dat gebeurt niet alleen op de woonafdelingen Dominicus en Donatus, maar met een keten waar ook een dagbesteding voor jonge mensen met dementie deel van uitmaakt. Eveneens zijn hier een casemanager en een zorgcoördinator (die verbonden is aan het EMC) bij aangehaakt. Hiervoor is gekozen omdat het in het belang van de cliënt is om vanaf het begin een goede samenwerking te creëren tussen de verschillende partijen en op dezelfde manier begeleiding te bieden. De gehele keten heeft het PREZO gouden keurmerk, wat nieuw is in Nederland. En hier zijn we trots op! Dit keurmerk toont aan dat de bewoners en cliënten tevreden zijn, onze organisatie verantwoorde zorgt biedt en voldoet aan de eisen van de branche, en dat we onze prestaties vóór onze cliënten structureel verbeteren. Tevens zijn wij aangesloten bij het landelijke Kenniscentrum Dementie op Jonge Leeftijd.

De ondersteuning bestaat, naast de gebruikelijke ADL ondersteuning en persoonlijke verzorging, expliciet uit ondersteuning bij het behoud van een zo optimaal mogelijke zelfstandigheid, het in stand houden van het (familie-)netwerk en een persoonsgerichte opvang/benadering van gedragsproblemen. Het gaat dus ook écht om begeleiding van de bewoners.

Het verpleeghuis bestaat uit twee afdelingen met ieder 18 bewoners. Iedere afdeling kent een woonkamer waar, bij voorkeur, gezamenlijk wordt gegeten en activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast kent het huis een programma met dagactiviteiten voor alle dagdelen.

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy