Verzorgende IG/Verpleegkundige De Elf Ranken Revalidatie en Palliatieve Zorg

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG of verpleegkundige ga je aan de slag bij Laurens De Elf Ranken (Barendrecht), een gezellige locatie die zorg biedt aan verschillende doelgroepen. Het wonen is individueel en kleinschalig, elke woning telt maximaal negen bewoners. De locatie biedt zorg bij lichamelijke klachten of dementie, daarnaast is er ook een reactiveringsafdeling en palliatieve zorg. Deze vacature heeft betrekking op de laatste twee doelgroepen.

Op deze afwisselende en uitdagende afdeling waar zowel zorg bij reactivering als palliatieve zorg wordt geboden, is een klein, hecht team verantwoordelijk voor de zorg van de cliënten. Cliënten verblijven hier maximaal 3 maanden en dit zorgt ervoor dat jij als zorgprofessional continu bezig bent met wisselende ziektebeelden en spoedopnames. Ook schakel je tussen het stimuleren van zelfzorg bij de reactivering aan de ene kant, en het overnemen van de zorg en het begeleiden van familie in de palliatieve fase aan de andere kant. Elke dag is anders en elke nieuwe ochtend vraagt om een frisse blik, actief meedenken en plannen.

Binnen Laurens zijn wij altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. Met een academie als erkend leerbedrijf bieden we jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot bijvoorbeeld aandachtsvelder. We hebben diverse aandachtsvelden om uit te kiezen zoals wondverzorging of medicatie. Je bent als aandachtsvelder dé expert en je bent lid van diverse werkgroepen. Bij ons wordt je gezien, tel je mee en willen we ook van jou leren.

Herken jij jezelf hierin?

Wanneer je aan de slag gaat als verzorgende IG of verpleegkundige bij Laurens De Elf Ranken is het belangrijk dat je zelfstandig werkt. Je vindt het leuk om binnen een team te werken en levert hier een waardevolle bijdrage. Je bent ambitieus, wil graag dingen leren en deelt je kennis met anderen.

Verder:

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde;
 • Ervaring met revalidatie of palliatieve zorg is een pré, affiniteit is een must;
 • Je bent een echte teamplayer en vindt samenwerken belangrijk;
 • Je bent op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is.

 

 

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract met 28-36 uur in overleg;
 • Een salaris volgens salarisschaal 35 (Verzorgende IG) of 45 (Verpleegkundige) CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Je komt te werken op de locatie De Elf Ranken, gelegen in het nieuwe gedeelte van Barendrecht. De locatie heeft verschillende woningen voor maximaal negen bewoners. We bieden verpleeghuiszorg bij lichamelijke klachten of zorg bij dementie, en daarnaast kan men er ook terecht voor palliatieve zorg. Je gaat werken in een modern ingericht huis met prachtige binnentuinen. Het is goed te bereiken zowel met de auto als openbaar vervoer, tram 25 stopt voor de deur. 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden mensen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy