Verzorgende IG Gerontopsychiatrie

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving waar je het verschil kunt maken voor mensen die aangewezen zijn op chronisch psychiatrische verpleeghuiszorg? Dan ben je bij locaties Aesopus en De Oudelandsehof aan het juiste adres!

Bij De Oudelandse Hof en Aesopus hebben we bewoners met diverse psychiatrische ziektebeelden waaronder stemmingsstoornissen, angststoornissen, psychotische stoornissen en persoonlijkheidsstoornissen gecombineerd met somatische problematiek waardoor opname binnen het verpleeghuis noodzakelijk is. De Oudelandse Hof heeft 4 kleinschalige woongroepen gerontopsychiatrie met een open setting en een team van gemotiveerde collega's die dagelijks hun best doen om onze bewoners een fijn thuis te geven. Aesopus heeft 7 woongroepen van 10 à 13 bewoners met elk hun eigen-aardigheden en uitdagingen.

Als Verzorgende IG Gerontopsychiatrie ben je een verbinder en zoek je de samenwerking op met collega’s. Doordat je stevig in je schoenen staat, zie je juist uitdaging in de complexiteit van de doelgroep; je denkt in kansen! Je doel is om onze bewoners de goede en warme zorg te geven waar ze recht op hebben. Daarnaast zorg je voor het creëren van een goed behandelklimaat waarbij je nauw contact onderhoudt met verschillende disciplines om de zorg voor onze bewoners te optimaliseren. Hierin is voor jou een belangrijke en creatieve rol weggelegd. 

Binnen de functie van verzorgende IG Gerontopsychiatrie stel je daarnaast ook in overleg met de cliënt en/of contactpersoon doelen op voor het zorgplan, help je cliënten met ADL handelingen, deel je medicijnen en rapporteer je tot slot over de ontwikkelingen van de cliënt. 

Herken jij jezelf hierin?

Jij bent een verzorgende IG, die met veel energie zich blijft inzetten voor de bewoner. Je houdt van uitdagingen en werkt samen in jouw team aan de hoogste kwaliteit zorg. Daarnaast lijkt het je leuk om in Lansingerland op locatie De Oudelandsehof te werken, óf in Rotterdam Zuid op locatie Aesopus. 

Verder:

 • Ben je in het bezit van het diploma Verzorgende IG;
 • Heb je een actieve rol bij het invullen van zorg en dagbesteding voor onze bewoners;
 • Ben je een teamplayer, samenwerking staat bij jou hoog in het vaandel;
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met cliënten met psychiatrische aandoeningen;
 • Is werkervaring fijn maar geen eis, deze ervaring mag je ook in ons team op gaan doen;
 • Je kunt goed omgaan met digitale middelen en systemen.

Zowel startende als ervaren medewerkers zijn welkom om te solliciteren. Ben je (bijna) klaar met de opleiding? Wij faciliteren jou in je persoonlijke ontwikkeling met intervisies en begeleiding door ervaren professionals. Ook bieden wij de mogelijkheid om individuele coaching te volgen.

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een vastcontract met uren in overleg;
 • Een salaris volgens salarisschaal FWG 35 of 40 CAO VVT, minimaal €2.266,72 en maximaal €3.254,43 bruto bij 36-urige werkweek (inschaling is afhankelijk van je ervaring, opleidingsniveau en taken);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Opleiding en ontwikkeling via Laurens Academie; de mogelijkheid tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learning modules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

 

De Oudelandsehof is gelegen in Berkel en Rodenrijs, in de regio Lansingerland. Deze plek is goed bereikbaar voor mensen in de regio maar ook buiten de regio. Zo sta je met de randstatrail binnen 10 minuutjes in Berkel vanaf Rotterdam Centraal! Benieuwd naar de locatie? Kijk voor een impressie naar onderstaande video.  

 

 

Locatie Aesopus ligt in Rotterdam Zuid nabij Lombardijen en is eveneens goed bereikbaar met een station om de hoek. Benieuwd naar de bewoners van Aesopus? Neem een kijkje naar deze zesdelige serie gemaakt van de bewoners, of een rondleiding op de locatie in onderstaande video. 

 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy