Verzorgende IG Wilgenborgh

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG kom je te werken op onze locatie De Wilgenborgh, een sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen met lichamelijke klachten en/of dementie. Er heerst een warme sfeer en de bewoners staan echt centraal. De teams zijn enthousiast, volwassen, multicultureel en er is veel expertise. Problemen worden eerst zelf getackeld voordat er een teamleider aan te pas komt.

Samen met jouw team ben je als Verzorgende IG verantwoordelijk voor het verzorgen van de bewoners op hoog niveau. Je deelt medicijnen uit en verzorgt de wonden van de bewoners. Je levert samen met behandelaren en andere collega's een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat en de zelfredzaamheid van de bewoner. Je stelt in jouw rol als Verzorgende IG, in overleg met de bewoner en/of contactpersoon doelen op voor het zorgplan en je staat in nauw contact met hun familie of mantelzorger. Tevens rapporteer je over de ontwikkelingen van de bewoner. Jouw taak als Verzorgende IG is om er voor te zorgen dat de bewoners zich begrepen en thuis voelen. Onze bewoners staan centraal!

Wat deze baan als Verzorgende IG zo anders maakt dan anderen? Binnen Laurens ben je altijd bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot aandachtsvelder en kan de expert worden op bijvoorbeeld het gebied van wondverzorging of medicatie. 

Herken jij jezelf hierin?

Wanneer je aan de slag gaat als Verzorgende IG bij Laurens De Wilgenborgh is het belangrijk dat je zelfstandig werkt. Je vindt het daarnaast leuk om binnen een team te werken en levert hier een waardevolle bijdrage. Je bent ambitieus, wil graag dingen leren en deelt je kennis met anderen.

Verder:

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG;
 • Je hebt ervaring én affiniteit met het werken met cliënten met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag;
 • Warme zorg leveren zit in jouw natuur.

 

 

 

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract voor 24-32 uur;
 • Een salaris volgens salarisschaal 35 CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen met lichamelijke klachten en/of dementie. De locatie ligt dichtbij de Ringdijk in de wijk Schiebroek en biedt een prachtig uitzicht over de Bergsche Plassen. Het is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. 

 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy