Weekend-, Avond- en Nacht Hoofd Intermezzo

Wat ga je doen?

Kom werken op onze nieuwste locatie Intermezzo Zuid! Vanuit dit moderne gebouw en specialistisch centrum bieden wij revalidatiezorg aan onze cliënten.

Als Verpleegkundige Weekend- Avond- en Nachthoofd ga je aan de slag op onze prachtige, moderne locatie Laurens Intermezzo Zuid. De doelgroep die hier (tijdelijk) verblijft bestaat uit revaliderende cliënten, bijvoorbeeld na een COPD of Covid. We werken nauw samen met diverse ziekenhuizen, zoals het EMC Rotterdam en het Ikazia ziekenhuis. Veel van onze bijzondere cliënten hebben hoogcomplexe zorg en behandelingen nodig. Multidisciplinaire samenwerking binnen revalidatie is daarom van grote meerwaarde. Bij ons staan gastvrijheid en klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel en als Verpleegkundige Weekend- Avond- en Nachthoofd zorg je ervoor dat de cliënt zich gezien voelt en een zo prettig mogelijk verblijf heeft. 

Als Verpleegkundige Weekend- Avond- en Nachthoofd zorg je tijdens je diensten voor goede coördinatie van de verpleging. Geen dienst zal hetzelfde zijn! Je bent het aanspreekpunt bij acute situaties en treedt handelend op. Bovendien waarborg je de veiligheid van onze cliënten en registreer en rapporteer je conform de hiervoor geldende richtlijnen. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag gaat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel bezit, gezien het regelmatig voorkomt dat je zelfstandig gevarieerde problemen op moet lossen en soms zelfs acute, levensbedreigende situaties moet coördineren. Daarnaast is het van belang dat je besluitvaardig bent.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkunde MBO (met HBO werk- en denkniveau) of HBO;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent bereid bij ons een BHV diploma te halen, indien je deze al bezit is dit een pré;
 • Je hebt een aantal jaar aantoonbare ervaring in het coachen en begeleiden van medewerkers;
 • Je bent besluitvaardig, met name in het geval van calamiteiten en je treedt dan handelend op;
 • Je bent flexibel inzetbaar in weekenden, avonden en nachten;
 • Je kan goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?
 

 • Een contract voor 24,00 uur per week;
 • Een salaris volgens salarisschaal 50 CAO VVT;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Intermezzo Zuid is een Specialistisch Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg en bovendien onze nieuwste locatie. Een modern gebouw dat volledig is ingericht om te revalideren, inclusief een mooie fitnessruimte, een Grand Café en een restaurant. Wij hebben nauwe samenwerkingen met de ziekenhuizen in de omgeving om cliënten te verwelkomen die komen revalideren na bijvoorbeeld een operatie, ongeval of beroerte. Wij hebben ons op een groot aantal gebieden gespecialiseerd, waaronder CVA-zorg, specialistische wondverzorging, neurologische revalidatie/Parkinson, orthopedie/amputatiezorg, oncologie en COPD. Intermezzo Zuid beschikt over 160 ruime kamers en bestaat uit verschillende afdelingen zoals Orthopedie, Longrevalidatie en Neurologie. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Zuid, op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein. Zowel met de auto als met het OV zijn wij goed te bereiken. Op Zorgkaart Nederland is Intermezzo Zuid beoordeeld met een 7,9!

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy