Verpleegkundige Longrevalidatie Intermezzo

Wat ga je doen?

Kom werken op onze nieuwste locatie Intermezzo Zuid! Vanuit dit moderne gebouw en specialistisch centrum bieden wij revalidatiezorg aan onze cliënten.

Als Verpleegkundige Longrevalidatie ga je aan de slag op onze prachtige, moderne locatie Laurens Intermezzo Zuid. De doelgroep die hier (tijdelijk) verblijft bestaat uit revaliderende cliënten, bijvoorbeeld na een COPD of Covid. We werken nauw samen met diverse ziekenhuizen, zoals het EMC Rotterdam en het Ikazia ziekenhuis. Veel van onze bijzondere cliënten hebben hoogcomplexe zorg en behandelingen nodig. Multidisciplinaire samenwerking binnen revalidatie is daarom van grote meerwaarde. Bij ons staan gastvrijheid en klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel en als Verpleegkundige Longrevalidatie zorg je ervoor dat de cliënt zich gezien voelt en een zo prettig mogelijk verblijf heeft. 

Als Verpleegkundige Longrevalidatie verricht je alle voorkomende werkzaamheden passend bij je functie. Wij werken met zijn allen gemotiveerd aan het herstel van de cliënt, zodat wij snel weer naar huis kunnen. In dit proces staat de cliënt centraal en wordt er voor een persoonlijke benadering gekozen die passend is bij het traject dat zij doorlopen. Als Verpleegkundige Longrevalidatie sta je zelfstandig op een afdeling. 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent een gediplomeerd MBO of HBO Verpleegkundige en hebt bij voorkeur enige ervaring met revalidatie;
 • Je werkt graag op basis van flexibele werktijden;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig;
 • Je kunt goed samenwerken, maar neemt ook zelfstandig je verantwoordelijkheid.

 

 

 

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uren in overleg;
 • Een salaris volgens salarisschaal 45 of 50 CAO VVT. Klik hier om te zien wat dit inhoudt;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
 • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
 • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

6000 collega's
 

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.

 

Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Intermezzo Zuid is een Specialistisch Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg en bovendien onze nieuwste locatie. Een modern gebouw dat volledig is ingericht om te revalideren, inclusief een mooie fitnessruimte, een Grand Café en een restaurant. Wij werken intensief samen met de ziekenhuizen in de omgeving om cliënten te verwelkomen die komen revalideren na bijvoorbeeld een operatie, ongeval of beroerte. Wij hebben ons op een groot aantal gebieden gespecialiseerd, waaronder CVA-zorg, specialistische wondverzorging, neurologische revalidatie/Parkinson, orthopedie/amputatiezorg, oncologie en COPD. Intermezzo Zuid beschikt over 160 ruime kamers en bestaat uit verschillende afdelingen zoals Orthopedie, Longrevalidatie en Neurologie. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Zuid, op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein. Zowel met de auto als met het OV zijn wij goed te bereiken. Op Zorgkaart Nederland is Intermezzo Zuid beoordeeld met een 7,9!

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 LinkedIn       Facebook       Instagram

Contact  |  FAQ  |  Privacy