Vacaturebeschrijving

Ergotherapeut Laurens

Wij zoeken een energieke ergotherapeut voor 24-36 uur per week!

Je nieuwe baan!
Je bent verantwoordelijk voor het ergotherapeutisch onderzoek, de advisering en behandeling van de bewoners. Je werkt in teamverband en je hebt een actieve inbreng in de multidisciplinaire behandeling van de cliënt. De werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties van Laurens. De werkzaamheden zullen met name gericht zijn op de psychogeriatrische chronische zorg en somatische zorg.

Waar wil je werken?
Je maakt deel uit van een Laurens brede vakgroep, een sterk team met goede ontwikkeling in de eerste lijn. Ergotherapie neemt deel aan het multidisciplinair overleg.

Wie jij bent?
Wij zoeken per direct een enthousiaste, flexibele collega met goede sociale vaardigheden, die zelfstandig én in teamverband kan werken.Je hebt verpleeghuiservaring en bent bij voorkeur thuis in de psychogeriatrie en chronische zorg. Daarnaast heb je affiniteit met het werken met ouderen. In de locatie waar je gaat werken, bestaat de wens om het niveau van de ergotherapeutische begeleiding en behandeling naar een hoger niveau te tillen. Vandaar dat je ondernemend bent en samen met jouw collega’s de ergotherapie een 'boost' kunt geven. PDL is een pré.

Wat wij te bieden hebben

Wij bieden een zelfstandige functie in een inspirerende werkomgeving. Kwaliteitsverbetering staat bij Laurens hoog genoteerd. Het  team heeft een open en kritische houding naar elkaar. Je bent werkzaam op een goed geoutilleerde afdeling.

Verder bieden wij: 

  • een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT; 
  • een contract voor 24-36 uur per week;   
  • een contract voor een jaar met uitzicht naar vast. 
  • een eindejaarsuitkering van 7,4%; 
  • pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • korting op diverse collectieve verzekeringen; 
  • fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen via Mijn Laurensvoordeel. 
Over Laurens

Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. We bieden thuiszorg, revalidatiezorg, verpleeghuiszorg en zorg in de laatste levensfase.

Altijd een baan die bij je past!

Bij ons kies je zelf of je vast of flexibel wilt werken, hoeveel uur en in welke locatie of wijk je dat wilt doen. En als je flexibel werkt, dan bepaal je ook zelf welke dagen je werkt.

We bieden je veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden, omdat we de grootste zorginstelling in Rotterdam zijn. En we zijn benoemd tot beste leerbedrijf van Zuid-Holland. Bij ons werken bijvoorbeeld verzorgenden, psychologen, verpleegkundig specialisten en huiskamerbegeleiders. 

We zijn een organisatie die volop blijft ontwikkelen en veel in verandering is. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Je kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!


Informatie over de sollicitatie
Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Britt Beije, HR specialist recruitment, : 010 - 289 43 24.


Indien het gewenste aantal reacties is binnengekomen, sluit deze vacature. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?