Vacaturebeschrijving

Verpleegkundig Specialist

Wij zijn op zoek naar twee Verpleegkundig Specialisten voor ons domein Wonen met Zorg.

Je nieuwe baan!

Als verpleegkundig specialist ben je onderdeel van het medische team. Je biedt verpleegkundige en geneeskundige behandeling geïntegreerd aan. Je bent verantwoordelijk voor een aantal cliënten en werkt samen met specialisten ouderengeneeskunde en basisartsen. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen de cure en care in de multidisciplinaire setting van het verpleeghuis. Je stelt methodisch en systematisch een diagnose, indiceert, organiseert en verleent verpleegkundige en geneeskundige behandeling op basis van klinisch redeneren. Je voorkomt waar mogelijk ziekte of verergering hiervan, en je zorgt voor een optimale afstemming tussen de verschillende behandelaren die bij de zorg betrokken zijn. Je levert een bijdrage aan het ontwerpen en uitvoeren van kwaliteitszorg en -beleid op het gebied van medisch en verpleegkundig handelen binnen het eigen domein.

Waar wil je werken?

Er zijn vacatures in twee locaties van Laurens.

 • In De Oudelandse Hof in Lansingerland is ruimte voor 24-36 uur. In deze locatie wonen ouderen uit verschillende doelgroepen; psychogeriatrie, ouderenpsychiatrie, verstandelijk gehandicapten en ouderen met somatische aandoeningen. De verpleegkundig specialist zal met name ingezet worden als behandelaar in de ouderenpsychiatrie en verstandelijk gehandicapten zorg.
 • In Aesopus in Rotterdam is ruimte voor 32 uur. In deze locatie wonen ouderen uit de doelgroep ouderenpsychiatrie, waarbij ook verslavingszorg voor komt.

Wie jij bent?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde master opleiding Advanced Nursing Practice. Je bent geregistreerd als VS GGZ of VS Chronische zorg bij somatische aandoeningen, en je hebt ervaring of affiniteit met ouderenpsychiatrie.
 • Je bent een sterke persoonlijkheid die beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van jouw vakgebied;
 • Je bent zelfstandig en weet goed prioriteiten te stellen;
 • Je weet hoe je collega’s moet stimuleren en motiveren.
Wat wij te bieden hebben 


Werken bij Laurens biedt veel variatie. Je  hebt hier een zelfstandige, verantwoordelijke functie met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied met werkzaamheden in het verpleeghuis. Er is een vakgroep Verpleegkundig Specialisten waar je deskundigheid en ervaringen uitwisselt met je collega’s en waar intercollegiale toetsing wordt georganiseerd. De vakgroep is onderdeel van de Professionele Advies Raad waarin alle verschillende disciplines binnen Laurens vanuit beroepsinhoudelijk perspectief gevraagd en ongevraagd advies geven aan de Raad van Bestuur over aangelegenheden die betrekking hebben op het gebied van zorg en behandeling.Verder bieden wij:

 • Een salaris volgens salarisschaal 60 CAO VVT (maximaal € 4.583,96 op basis van een 36-urige werkweek);
 • Contracturen in overleg;
 • Een jaarcontract voor, met vooruitzicht op een vast dienstverband;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • Laurens keuzeplein om uw eigen arbeidsvoorwaarden samen te stellen (fietsplan, extra vakantiedagen, kortingen op verzekeringen, etc.).


Over Laurens

Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. We bieden thuiszorg, revalidatiezorg, verpleeghuiszorg en zorg in de laatste levensfase.

Altijd een baan die bij je past!

Bij ons kies je zelf of je vast of flexibel wilt werken, hoeveel uur en in welke locatie of wijk je dat wilt doen. En als je flexibel werkt, dan bepaal je ook zelf welke dagen je werkt.

We bieden je veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden, omdat we de grootste zorginstelling in Rotterdam zijn. En we zijn benoemd tot beste leerbedrijf van Zuid-Holland. Bij ons werken bijvoorbeeld verzorgenden, psychologen, verpleegkundig specialisten en huiskamerbegeleiders. 

We zijn een organisatie die volop blijft ontwikkelen en veel in verandering is. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Je kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!


Informatie over de sollicitatie


Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Pascalle Billekens, t: 06 17101230.Voor meer informatie over de procedure kan je contact opnemen met Britt Beije, HR Specialist Recruitment, t: 010 - 2894324. Je kunt ook direct solliciteren via onderstaande button.

Wat kunnen wij voor u betekenen?