Ergotherapeut Verpleeghuiszorg

Wij zoeken een energieke ergotherapeut voor onze locatie in Lansingerland (minimaal 26 uur per week).

Je nieuwe baan!

Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het ergotherapeutisch onderzoek, de advisering en behandeling van de bewoners met gevarieerde problematiek. Je werkt in teamverband en je hebt een actieve inbreng in de multidisciplinaire zorg en behandeling van de cliënt. De werkzaamheden zullen met name gericht zijn op de psychogeriatrische chronische zorg en somatische zorg. Je bent daarnaast actief bezig met het verder opzetten van zorg in de eerste lijn.

Je maakt deel uit van een Laurens brede vakgroep, een sterk team met goede ontwikkeling in de eerste lijn. Ergotherapie neemt tevens deel aan het multidisciplinair overleg.

Wat wij te bieden hebben

Werken bij Laurens biedt veel variatie. Je krijgt de ruimte en de tijd om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten en een prettige werksfeer. 

Onze Laurens Academie zorgt ervoor dat jouw kennis en vaardigheden op peil blijven met een uitgebreid pakket voor medewerkers.
Verder bieden wij: 

  • Een contract voor gemiddeld 26 uur per week met eventuele uitbreiding naar 32-36 uur afhankelijk van groei eerstelijnszorg (Lansingerland);
  • een salaris volgens salarisschaal 55 CAO VVT;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • vakantiegeld van 8%;
  • pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • korting op diverse collectieve verzekeringen; 
  • fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
  • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.


Doordat Laurens een breed aanbod aan doelgroepen bedient, raak je bij ons nooit uitgekeken!
Je kunt altijd nieuwe ervaringen opdoen en je verder ontwikkelen in jouw vak.

Klik hier voor meer informatie over de behandeldienst. 

Waar wil je werken?

Wij hebben ruimte voor een Ergotherapeut in Lansingerland (minimaal 26 uur per week).
Je komt te werken op twee locaties in Lansingerland, namelijk De Tuinen in Bleiswijk en De Oranjehoeck in Bergschenhoek. De locaties zijn nieuw en worden gekenmerkt door de warme en huiselijke omgeving waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Wij vinden het van belang om ondersteuning op maat te leveren die past bij de behoeften en voorkeuren van de bewoners. Daarnaast is je werkgebied met name in Bleiswijk voor de eerstelijnszorg.

Wie jij bent?

Wij zoeken een enthousiaste, talentvolle en flexibele ergotherapeut met goede sociale vaardigheden, die zelfstandig én in teamverband kan werken. Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in de verpleeghuiszorg en bent thuis in de psychogeriatrie en chronische zorg. Daarnaast heb je affiniteit met het werken met ouderen. Binnen Laurens zijn wij constant bezig om het niveau van de ergotherapeutische begeleiding en behandeling naar een hoger niveau te tillen. Vandaar dat je ondernemend bent en samen met jouw collega’s de ergotherapie een 'boost' kunt geven. PDL is een pré.

Over Laurens

Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. We bieden thuiszorg, revalidatiezorg, verpleeghuiszorg en zorg in de laatste levensfase.

Altijd een baan die bij je past!

Bij ons kies je zelf of je vast of flexibel wilt werken, hoeveel uur en in welke locatie of wijk je dat wilt doen. En als je flexibel werkt, dan bepaal je ook zelf welke dagen je werkt.

We bieden je veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden, omdat we de grootste zorginstelling in Rotterdam zijn. En we zijn benoemd tot beste leerbedrijf van Zuid-Holland. Bij ons werken bijvoorbeeld verzorgenden, psychologen, verpleegkundig specialisten en huiskamerbegeleiders. 

We zijn een organisatie die volop blijft ontwikkelen en veel in verandering is. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Je kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!Informatie over de sollicitatie

Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Robert Sio, Teamleider Behandeldienst Wonen met Zorg via 06 - 17 10 12 42 
We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!


Wat kunnen wij voor u betekenen?


Disclaimer | Algemene voorwaarde | Privacyverklaring

Stichting Laurens | www.laurens.nl