Ondersteuning en staf


Draag indirect bij aan betere zorg in een ondersteunende of staffunctie; bijvoorbeeld bij HR, Communicatie, Beleid of Inkoop.

 

 

 


Ondersteuning en staf

Draag indirect bij aan betere zorg in een ondersteunende of staffunctie; bijvoorbeeld bij HR, Communicatie, Beleid of Inkoop.

Uitgelichte functies

Uitgelichte functies

Bekijk de andere vakgebieden

Bekijk de andere vakgebieden


Thuiszorg                           


Revalidatie-                      
herstelzorg
                        


Verpleeghuiszorg            


Flexpool                             


Behandeldiensten           


Leerling                              


Facilitair                             


Ondersteuning                 
en staf
     
                           

 

 

 

Werken in de zorg

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? Wil je graag werken met  gemotiveerde collega's, die samen gaan voor hetzelfde doel, namelijk duizenden ouderen voorzien van de beste zorg en een fijne dag? Dan is werken bij Laurens echt iets voor jou! Wij hebben verschillende ondersteunende en staffuncties beschikbaar binnen Laurens.

Wij zijn op zoek naar verschillende mensen voor de ondersteunende diensten in de zorg. Denk hierbij aan functies als Human Resources medewerker, Communicatie adviseur, Medewerker Inkoop en Teamleider. In de ondersteunende diensten van Laurens werk je samen met 6.000 zorgprofessionals om de cliënten in onze zorg te voorzien van de beste zorg. Hieronder bespreken we de verschillende andere functies in de categorie ‘ondersteuning en staf’’ die beschikbaar zijn.

HR in zorg

Als HR medewerker in de zorg of HR adviseur in de zorg heb je verschillende uitdagende en leuke taken die je uitvoert. Met jouw tactische inzicht en proactieve bijdrage zorg je voor organisatiebrede impact om doelstellingen te bereiken. Je houdt daarbij rekening met verschillende facetten, volgt alle ontwikkelingen en werkt nauw samen met verschillende collega's. Jij zorgt ervoor dat iedere cliënt centraal staat, net als de medewerkers en vrijwilligers die samen met jou het beste voor hebben met Laurens. Je vindt het leuk om een HR beleid op te stellen, in te richten en deze op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen. Je werkt beleidsstukken uit, kijkt voortdurend naar optimalisaties in bijvoorbeeld samenwerking en helpt mee om de doelen van Laurens te bereiken op de verschillende locaties.

Inkoop in zorg

Het is belangrijk dat alles wat onze cliënten nodig hebben, ook daadwerkelijk op de locatie aanwezig is. Iedere bestelling is daarom uitdagend. Wat is er nog op voorraad, wat hebben we nodig en zijn er extra dingen die ervoor kunnen zorgen dat cliënten, medewerkers, verpleegkundigen en vrijwilligers feilloos de dag doorkomen? Gaat het om schoonmaakspullen, eten & drinken, notitieblokken, computerschermen of medicijnen? Jij zorgt ervoor dat deze voorraad gecontroleerd en waar nodig aangevuld wordt. Iedere zorgverlener moet namelijk onder de beste omstandigheden kunnen werken en jij hebt daar de verantwoordelijkheid over!

Communicatie in zorg

Als communicatie specialist of communicatieadviseur heb je bij Laurens een leuke, zelfstandige baan in een collegiaal en betrokken communicatieteam waarmee je samen verder bouwt aan het merk Laurens door effectieve communicatie. Je vertaalt samen met je collega’s de strategie van Laurens naar helder communicatiebeleid en communicatiemiddelen. En maak je samen met je collega’s van Laurens een sterk merk.

Beleid in zorg

Kwaliteit van zorg borgen in goed beleid en efficiënte bedrijfsprocessen, als beleidsmedewerker werk je mee aan kwaliteit en een prettige werkomgeving voor zorgprofessionals.

Werken bij Laurens

Enthousiast geworden door deze verschillende leuke en uitdagende functies binnen Laurens? Fijn! Laat gemakkelijk je gegevens en CV achter op de vacature(s) die het beste bij jou past. Je komt te werken in een fijne organisatie met een informele, maar doelgerichte en inspirerende werksfeer. De zorg is namelijk de allerleukste sector om in te werken. Je krijgt altijd voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling & groei en vertrouwen van de organisatie. We zien je graag verschijnen!

 LinkedIn   Facebook   Instagram

Contact    |    FAQ    |    Privacy