Revalidatie en Palliatieve zorg

 

Tijdelijke revalidatie zorg na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, ziekte, ongeval, operatie of wanneer bijvoorbeeld een vaste mantelzorger wegvalt. 
Palliatieve zorg voor cliënten en naasten die ondersteuning nodig hebben in de laatste levensfase. 

 

 

 

Zoek hier jouw vacature


Revalidatie- en herstelzorg


Tijdelijke zorg na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, ziekte, ongeval of operatie. Of wanneer een vaste mantelzorger wegvalt.

Zoek hier jouw vacature

Bekijk de andere vakgebieden

Bekijk de andere vakgebieden


Verpleeghuiszorg           

 

 

Flexpool                            
 

 

Behandeldiensten           

 


Leerling                              
 


Facilitair                            


Ondersteuning                 
   en staf
      
           
               
 

Revalidatie en herstelzorg

 

In onze drie gespecialiseerde revalidatie zorglocaties bieden we zorg en behandeling aan mensen die na een operatie, ziekte of bij een aandoening niet verantwoord naar huis kunnen.

Je werkt als behandelaar, verpleegkundige, verzorgende of arts intensief samen als team om cliënten te begeleiden en ondersteunen in hun revalidatie- of herstelproces. Dat doen we op fysiek, mentaal en sociaal vlak.

Revalidatie vacatures

Fysiotherapie, logopedie, psychologie, diëtetiek, ergotherapie en meer specialistische zorg: we hebben alles in huis of binnen ons netwerk om ervoor te zorgen dat cliënten zo snel en zelfstandig mogelijk naar huis kunnen.

Wil jij mensen helpen en stimuleren om het meeste uit zichzelf te halen? En ze de vaardigheden en het zelfvertrouwen geven om zelfstandig thuis te kunnen wonen? Kom dan bij Laurens werken, in één van onze gespecialiseerde revalidatiezorg locaties!

Laurens heeft verschillende vacatures in revalidatie- en herstelzorg. Je kunt bij ons onder meer aan de slag als behandelaar, therapeut, verpleegkundige of verzorgende/verzorgende IG.

Naast een dynamische en inspirerende werkomgeving met veel leuke collega’s, krijg je ook de mogelijkheid om je continu verder te ontwikkelen en te blijven leren. Zo krijg je bij Laurens de mogelijkheid om verschillende opleidingen of cursussen te volgen om het beste uit jezelf te halen. Laurens betrekt je in verschillende processen om mee te denken over de vooruitgang van onze zorg. We vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers gehoord worden en mee kunnen beslissen. Je krijgt de ruimte en flexibiliteit om je werk zelfstandig uit te voeren.Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het bedrijf blijft innoveren en iedere dag de beste zorg levert.

Bij Laurens hebben we momenteel vacatures op het gebied van revalidatie en herstelzorg ter beschikking op verschillende locaties. Een openstaande vacature als verpleegkundige revalidatiezorg hebben we bijvoorbeeld op de locatie Antonius Binnenweg. Hier ga je verschillende coördinerende en verzorgende taken uitvoeren en ben je het aanspreekpunt voor onze cliënten. Met afwisselende werkzaamheden zal je snel gaan houden van deze toffe baan. Op deze locatie hebben we momenteel vacatures op zowel mbo- als hbo-niveau.

Hiernaast zijn er ook verschillende verzorgende functies, waarvan er vacatures open staan. Bijvoorbeeld voor verzorgende IG/MMZ. In deze functie ga je aan de slag met jonge mensen met dementie. Een andere openstaande functie is die van verzorgende IG verpleegkundige, waarbij je mensen helpt die tijdelijk hier verblijven door long-Covid of COPD. Je dient medicijnen toe, doet oefeningen, maakt een praatje en helpt ze bij verschillende handelingen. Voor (bijna) al onze locaties zijn we op zoek naar verzorgende mensen. Werken bij Laurens en samenwerken met al die collega's en bewoners is een ervaring om nooit te vergeten.

Vul gemakkelijk de vacature in welke het beste bij je past! Laat jouw CV achter of neem contact op met onze contactpersonen.

Welke opleiding voor revalidatiezorg?

Wil je aan de slag in de revalidatiezorg, maar weet je niet welke opleiding je hiervoor nodig hebt? Geen punt! Wij hebben dit voor je op een rijtje gezet. De opleiding tot revalidatieverpleegkundige sluit hier namelijk perfect om aan. Dit is een opleiding die je klaarstoomt tot het hart van het interdisciplinaire behandelteam van de patiënten die jouw hulp hard nodig hebben.

Ook voor naasten tijdens het revalidatieproces ben jij een hand op hun rug en zorg je voor duidelijke uitleg over de situatie. De behoeftes en wensen van de patiënt staan hierbij centraal. Je verdient een representatief salaris van 2319 tot 4287 euro bruto per maand afhankelijk van opleiding en werkervaring. Het is ook mogelijk om bij Laurens werken en leren te combineren. Je staat versteld wat de voordelen zijn van werken bij Laurens.

 LinkedIn   Facebook   Instagram

Contact    |    FAQ    |    Privacy