Thuiszorg


Zorg en ondersteuning bij mensen thuis, zoals persoonlijke verzorging, verpleging of palliatief terminale zorg.

 

 

 

Zoek hier jouw vacature


Thuiszorg
 

Zorg en ondersteuning bij mensen thuis, zoals persoonlijke verzorging, verpleging of palliatief terminale zorg.

Zoek hier jouw vacature

Uitgelichte functies

Uitgelichte functies

Bekijk de andere vakgebieden

Bekijk de andere vakgebieden


   Thuiszorg                           


Verpleeghuiszorg           

 

Flexpool                            
 

 

Behandeldiensten           


Leerling                             
 


Facilitair                            


Ondersteuning                 
   en staf 
    
           
               
 

Thuiszorg | Zorgen bij mensen thuis

 

Ben je enthousiast over werken in de thuiszorg? Dan ben je bij Laurens aan het juiste adres! Werken bij Laurens is namelijk geen dag hetzelfde. Bekijk een van onze vele vacatures bij Laurens Thuiszorg. Als thuiszorgmedewerker bij Laurens ben je onderdeel van een zelfstandig team en verantwoordelijk voor cliënten in de wijk.  

Laurens biedt thuiszorg aan mensen in de omgeving van Rotterdam, Lansingerland en Barendrecht. Samen met maar liefst 6000 andere zorgtoppers werk je hard en met veel plezier om mensen te helpen en blij te maken.

Bekijk onze thuiszorg vacatures en ontdek welke functie het beste bij jou past.

Thuiszorg vacatures

Bij Laurens vind je uiteenlopende thuiszorg vacatures. Vacatures met een opleidingsniveau op mbo of hbo, maar ook thuiszorg vacatures waarvoor een diploma helemaal geen vereiste is.

Je kunt in de thuiszorg werken als onder meer wijkverpleegkundige, verzorgende IG, huishoudelijke hulp, specialistisch verpleegkundige of casemanager dementie. 

Twijfel je of de thuiszorg iets voor jou is en ben je benieuwd wat de werkzaamheden in de thuiszorg inhouden? Ook dan zit je op deze pagina goed. We vertellen je hieronder meer over welke werkzaamheden een thuiszorgmedewerker dagelijks verricht.

Thuiszorg werkzaamheden

De naam thuiszorg spreekt al voor zich: je verleent zorg en ondersteuning bij de mensen thuis. Werken in de thuiszorg brengt verschillende taken en verantwoordelijkheden met zich mee. Eén ding staat centraal: de dagelijkse zorg voor jouw cliënten. Onder dagelijkse zorg verstaan we onder andere: cliënten helpen met douchen en aankleden (persoonlijke verzorging), het toedienen van medicatie, wondverzorging en het toedienen van injecties.

Maar naast zorgtaken kun je ook denken aan huishoudelijke hulp, zoals schoonmaken, opruimen, koken en de was doen.

Verzorgende IG

Als verzorgende in de thuiszorg ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten in hun zorgvraag en hun dagelijkse activiteiten. Zo kijk je als verzorgende samen met familieleden, artsen, paramedische specialisten, collega´s en vrijwilligers naar wat er echt nodig is. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de verdeling van de zorg. Je verleent de dagelijkse zorg, maar het geven van persoonlijke zorg en aandacht aan cliënten is tevens net zo belangrijk en waardevol.

Verpleegkundige

Als wijkverpleegkundige indiceer en coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief in samenwerking met collega’s en andere zorgverleners. Je bouwt aan een netwerk in de wijk en onderhoudt contacten met gemeenten, huisartsen en andere organisaties.

In de functie als verpleegkundige in de thuiszorg ben je net wat hoger opgeleid en bekwaam in andere handelingen dan een verzorgende IG. Jij bent namelijk de persoon die bepaalt welke zorg een cliënt nodig heeft en geeft daarin advies. Daarnaast voer je verpleegkundige handelingen uit en help je met de dagelijkse verzorging, het toedienen van medicijnen en het verzorgen van eventuele wonden.

Wil je meer informatie? Bekijk dan de nieuwste vacatures en ontdek hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet en welke voorwaarden van toepassingen zijn.

Salaris thuiszorg

Een belangrijke vraag heeft betrekking tot het salaris. Wat ga je als thuiszorgmedewerker verdienen? Hier een eenduidig antwoord geven, is niet makkelijk. Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en hoeveel uur je wilt werken. Een thuiszorgmedewerker verdient gemiddeld € 2685 euro per maand. De salarissen variëren tussen de € 2285 en € 3090.

Aan de slag in de thuiszorg? Solliciteer bij Laurens!

Ondertussen ben je er achter gekomen welke beroepen en werkzaamheden je uit gaat voeren bij Laurens als thuiszorgmedewerker. Enthousiast geworden van een functie en wil je graag solliciteren bij Laurens? We horen het graag! Wil je flexibel werken of ben je op zoek naar een vaste baan? Mogelijkheden genoeg. Solliciteren gaat eenvoudig: klik op de functie die het beste bij jou past, lees alles nog eens goed door en klik op de rode solliciteren knop. Vul de gegevens in en solliciteer gemakkelijk en snel bij Laurens!

 LinkedIn   Facebook   Instagram

Contact    |    FAQ    |    Privacy