Verzorgende IG Locatie Liduina

Wat ga je doen?

In de rol van Verzorgende IG ben je team van de somatische en PG afdeling ben je verantwoordelijk voor het geven van zorg op hoog niveau. Je levert een bijdrage aan een prettig woon- en leefklimaat van de bewoner. Binnen de functie van Verzorgende IG zul je de bewoners helpen bij de ADL handelingen. Je deelt medicijnen uit en verzorgt de wonden van de bewoners. Daarnaast begeleidt je recreatieve en sociale activiteiten. Tevens rapporteer je over de ontwikkelingen van de bewoner. Jouw taak is dat de bewoners zich begrepen en thuis voelen. 

Naast de dagelijkse zorg sta je als Verzorgende IG in contact met de familie of mantelzorger van de bewoner. Dit maakt dat je enorm veel afwisseling in je werk hebt en je weet dit dan ook goed met elkaar te combineren.

Als Verzorgende IG heb je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot een aandachtsvelder. Binnen Laurens hebben wij diverse aandachtsvelden om uit te kiezen zoals wondverzorging of medicatie.

Herken jij jezelf hierin?

Jij bent een verzorgende IG, die zich blijft inzetten voor de bewoner en zichzelf. Je houdt van uitdagingen en werkt samen in jouw team aan de hoogste kwaliteit zorg.

Verder:

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG

 

 

Wat bieden wij jou?
 

  • Een contract met uren in overleg;
  • Een salaris volgens salarisschaal 35 CAO VVT;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Vakantiegeld van 8%;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
  • Korting op diverse collectieve verzekeringen; 
  • Fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen zoals sporten met korting;
  • Good Habitz online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Laurens Academie

Onze academie biedt jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden up-to-date te houden en je talenten te ontwikkelen.

Cursussen

Volg gratis en onbeperkt inspirerende cursussen, zoals Spaans of mindfulness.

 

6000 collega's

Van je bijna 6.000 unieke collega's kun je veel leren.Sollicitatieprocedure


Stap 1: Je solliciteert 
Stap 2: Screeningsgesprek
Stap 3: Persoonlijk gesprek
Stap 4: De match

 

Hoe ziet je nieuwe werkplek eruit?

Liduina is gevestigd in de deelgemeente Hillegersberg en maakt een duidelijk herkenbaar onderdeel uit van de buurt. De bewoners van Liduina zijn ouderen uit de buurt. De locatie kenmerkt zich door de typisch Hillegersbergse sfeer, zoals voorkomend, gezellig en attent met veel aandacht voor ambiance. Het huis is kleinschalig en onze medewerkers hechten veel belang aan persoonlijke aandacht, service en een prettige open sfeer. Liduina is uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. 

 

Wat werken bij Laurens zo leuk maakt

Bij Laurens is geen dag hetzelfde. Duizenden ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Laurens. Onze mensen zeggen wat ze denken, houden van aanpakken en staan dichtbij onze klanten. Jij kunt bij ons écht het verschil maken. Graag zelfs!

 

 

 

LinkedIn     Facebook    Instagram

Contact    |   FAQ    |    Privacy